Ako prebieha deň otvorených dverí v škôlke?
Prosim napiste mi tie co mate skusenost. Rady tipu, zavolaj si mi nepomozu. Nechcem byt otravna. Skolka dala plagatik na fb, je tam den kedy bodu otvorene dvere a cas od 10-11. Tie co ste boli na dni otvorenych dveri, boli ste obaja rodicia aj s dietatom? Ten cas znamena, ze hodinu nam budu ukazovat ako to tam funguje, alebo, ze v tom case kedykolvek prist? Vopred dakujem za odpovede na moje otazky. Myslim, ze v skolkach to funguje podobne ked je DOD, tak mi vasa odpoved pomoze. Ak ma niekto zlu naladu kludne nech cita inu diskusiu. Dakujem
Ano presne tak, bola som s manželom aj so synom. Zastupkyňa nás previedla celou škôlkou a vysvetlila všetko, čo sme sa pýtali 🙂 a netrvalo to samozrejme hodinu, myslím, že do pol hodky sme to mali vybavené
@nikoleta999 Dakujem krasne za odpoved 🙂
Práve dnes sme na tom boli pre MŠ a ZŠ, trvalo to hodinu, najprv o škole, potom o výučbe, nových opatreniach a potom ukážka všetkého triedy, klub, labaky, kniznica,..., bolo to viac na ZŠ ako MŠ, ale predstava bola..zaujalo to dokonca aj maleho a to nema este 3r..
U nás to bolo tak, že nás vítali pri vchode, ukázali kde name ísť, do ich budúcej triedy. Tam deti mohli skúšať všetky hráčky, zabávali sa, medzitým my rodičia sme pozreli priestory, spálni u časť, boli tam ich budúce pani učiteľky, mohli sme sa s nimi zoznámiť a priamo sa pýtať, čo nás zaujíma, aj skupinovo, aj individuálne. Kto mal záujem, mohol ist za pani riaditeľkou sa porozprávať do kancelárie. Potom nám ešte ukázali šatne, jedáleň, telocvičňu, dvor s ihriskom, aj deti sa tam mohli pohrať. Deti dostali pečiatku ako darček. My sme boli obaja s manželom a okrem skolkara sme brali aj 1rocneho syna.
Dieta sa samo hra v triede,a rodicia riesia papiere a prihlasky.
@nikoleta999 Dakujem krasne za odpoved 🙂
@anonym_autor bola som sama ( jednorodic) , pozrela som celu skolku, na otazky odpovedali..
Niektore potom davaju este dalsi termin kde treba prist s dietatom aby tie ucitelky videli ake to dieta je a ci ho prijmu ci nie ( akoze toto je za mna blbost, vyberaju najlepsie, sikovne , nekomplikovane deti hlavne v statnych skolkach som sa s tym stretla)
Ja som vybrala sukromnu ale dieta aj tak chceli vidiet ale nedalo sa , museli sa spolahnit na to, ze moje dieta je sikovne tiez 😂

Ano presne tak, bola som s manželom aj so synom. Zastupkyňa nás previedla celou škôlkou a vysvetlila všetko, čo sme sa pýtali 🙂 a netrvalo to samozrejme hodinu, myslím, že do pol hodky sme to mali vybavené