Ako prebieha deň otvorených dverí v škôlke?
Prosim napiste mi tie co mate skusenost. Rady tipu, zavolaj si mi nepomozu. Nechcem byt otravna. Skolka dala plagatik na fb, je tam den kedy bodu otvorene dvere a cas od 10-11. Tie co ste boli na dni otvorenych dveri, boli ste obaja rodicia aj s dietatom? Ten cas znamena, ze hodinu nam budu ukazovat ako to tam funguje, alebo, ze v tom case kedykolvek prist? Vopred dakujem za odpovede na moje otazky. Myslim, ze v skolkach to funguje podobne ked je DOD, tak mi vasa odpoved pomoze. Ak ma niekto zlu naladu kludne nech cita inu diskusiu. Dakujem
Ano presne tak, bola som s manželom aj so synom. Zastupkyňa nás previedla celou škôlkou a vysvetlila všetko, čo sme sa pýtali 🙂 a netrvalo to samozrejme hodinu, myslím, že do pol hodky sme to mali vybavené
@nikoleta999 Dakujem krasne za odpoved 🙂
Práve dnes sme na tom boli pre MŠ a ZŠ, trvalo to hodinu, najprv o škole, potom o výučbe, nových opatreniach a potom ukážka všetkého triedy, klub, labaky, kniznica,..., bolo to viac na ZŠ ako MŠ, ale predstava bola..zaujalo to dokonca aj maleho a to nema este 3r..

Ano presne tak, bola som s manželom aj so synom. Zastupkyňa nás previedla celou škôlkou a vysvetlila všetko, čo sme sa pýtali 🙂 a netrvalo to samozrejme hodinu, myslím, že do pol hodky sme to mali vybavené