Ako riešiť problém s údajnými sopľami v škôlke?
Dobry den. Ako reagujete, ked dieta je vo skolke a vravi vam ucitelka, ze ma dieta sople, ked place...
Dcera je po prekonani choroby. Bola skoro 2 tyzdne doma. Dnes som ju dala prvy den do skolky, viem ze je zdrava. A dnes mi uz poobede vravela ucitelka, ze jej cely den isli sople.
Do vecera jej ani raz samovolne netiekli sople, len raz ked zaplakala jej trosku vytieklo, utrela si nos a ani nesmrkala. Ja uz neviem, ci si mam nechat dieta doma mesiac ci co... 🙈
@anonym_autor doma sople nemá , lebo uz všetky vysoplilo v škôlke 😉
zober k mudr , nech ju vyšetri napiše papier a daj do ruky
pripadne nech zoberie ster a podobne
tiež sme mali premotivovanu pani učitelku , zo zelených udajných soplov do rána aby sa dieta vyliečilo , neviem či sa to dá vôbec
takto sme sa 3x otočili , na 4x som povedala že ak neprestane tak budeme cez riaditelku a zriadovatela riešit ...
najviac bolo zaujímave že mudr bola ešte jej kamoška, takže potom sa rozhadali lebo ju nepodržala
@anonym_autor učiteľka myslí, že dieťa má zapchatý nos, že má nádchu, že má zmenený hlas, že je na pohľad choré. Ty myslíš, že dieťaťu prúdom tečú sopl z nosných dierok až po ústa ako africkým deťom.🙄 Doktor rozhodne, či má, či nemá ísť do škôlky
Nas to iste, akoze v skolke he strasne infekcne prostredie a kazdy, kto uci deti ma tie zatekave hlieny od septembra do aprila. Nas syn to iste, doma nic a v skolke mal. Lenze to tam maju asi skoro vsetci. Proste je v skolke a nebude viac vymeskavat.
Vezmi k lekarovi, asi jediné riešenie ako sa dohadovať s premotivovanou učiteľkou ..
Ja by som tiez sla k doktorke a poprosila o vystrenie. Pripadne nech napise ze dieta je zdrave. My mame tiez mimo ucitelky, volali mi ze dieta ma teplotu 38,5. Utekala som z roboty, hned doma odmerala a teplota normalna. Na druhy den mi ho samozrejme nezobrali a na treti som bola proste neodbitna. A po skolke mi dieta vravelo ze mu stale merali teplotu pocas dna. Na nervy toto.

Vidim dieta dost dlho rano a vidim ho ked ho preberam + zvysok dna. Takze proste viem ci ma alebo nema sople. Ak ich nema, nebudem sa s nou dohadovat. Ak ma, tak ma 😃