Ako riešiť správanie výbušného trojročného dieťaťa?
Ahojte, čo robiť..môj syn 3,5 ročný je strašne výbušný, ťažko mu niečo vysvetliť, hneď za všetko plače a kričí, posiela preč aj mňa aj učiteľky, alebo sme "fuj' keď ho na niečo človek upozorní tak len kričí, že ho nemame hrešiť. Nič nerešpektuje... Učiteľky v Mš hovoria, že pracuje pekne aj a deťmi aj úlohu čo zadajú, ale toto jeho správanie, nevie hneď spracovať...keď niekto cudzí príde hneď sa roztrasie, zatína päste a každého posiela preč ...všíma si iné veci ako ostatné deti, čo bliká, počítač a pod. a hneď je za to krik, že to blikať nemá...snažím sa mu všetko vysvetľovať, neviem asi to nepomáha vôbec a neviem čo ďalej, prešli ste si a tým niekto? Ako to riešiť, kam ísť? Chystám sa k detskému budúci týždeň, nech mi poradí kam ísť....už som zúfalá z týchto jeho záchvatov plaču kriku, aj vonku keď sme niekto ho osloví a on nemá práve náladu tak hneď každého posiela preč...
@anonym_autor Normalne treba povedať obvoďákovi. A on už odporúči detskú psychologičku, alebo tak. Nie je to žiadna hanba.
veru tak, asi bude najlepsie, ak sa nanho pozrie odbornik. to nie je len tak a sama mu zrejme nepomozes. drzim palce velmi ♥
@anonym_autor Tiez by som isla za odbornikom, ale nemusi to byt len PAS, moze to byt aj vysoka citlivost. Mne tiez strasne vadi blikanie a rozne zvuky a ako mala som tiez plakala, ked sa u nas objavil niekto cudzi, PAS nemam, ale prave tu extremnu citlivost.

centrum včasnej intervencie. to vyzerá na PAS.