Bezdôvodná nervozita

bebememe
21. máj 2023

Ahojte...
Mávate aj vy dní kde ste bezdôvodne nervózny na nič nemáte chuť.
Mam 2 ročného syna a momentálne dáva zabrať vo všetkom. Už som s toho ozaj na nervy. Dnes som mu už aj Capla po zadku plače kope bije neviem si už rady má asi príliš veľa energie neviem si to už vysvetliť...ideme sa obliecť plače nervózny je kričí proste za všetko vo všetkom.
Hlavne si všímam takúto nervozitu nie len pred ale aj po menzese ....
Žiadna nálada nervozita napätie a odnesie si to muž alebo maly keď na neho kričím.....
Možno ma tu ukrižujete je mi to jedno ..ale možno máte podobné situácie ako ich riešit? ....

marca12
21. máj 2023

@bebememe To su hormony a vtedy je tazke sa ovladat. Mne pomaha sport,cvicenie,uzivam pupalkovy olej a magnezium. Daj si skontrolovat zelezo aj pri nizkej hladine zeleza byvaju taketo zurive stavy.

komplikovana
21. máj 2023

@bebememe mozno tvoj syn citi nervozitu z teba, mozno ma nejaky iny problem, ktory ho v dany moment trapi a nevie ako to povedat, ma iba 2. Rastie a uci sa. A chlapci zvlast potrebuju vybit energiu. Pozri, ty sa nevies tiez ovladat, a muz ti po zadku necapne, aby si sa spamatala. Je fajn, ze si si to uvedomila a viem si aj predstavit, ze v dany moment ked to pride ta to prevalcuje a kricis. Zajdi za lekarom, ci si po zdravotnej stranke ok. A potom ten zvysok, je asi vedome pracovanie s hnevom a zlostou. Nechciet byt perfektna po vsetkych strankach, mozno tiez potrebujes oddychnut, zvolnit.

ann092
21. máj 2023

@bebememe mám skoro 2 ročné dieťa doma a tiež to mávam niekedy takto,že som strašne nervózna a často vybuchujem, aj capnem po zadku… ale som taká skor len vtedy, keď nie som pár dní vyspatá a som dosť vyčerpaná, unavená 🙈

lubinkap
21. máj 2023

Skus si nasadiť magnerot 2tab 3xdenne
Aj ja som mala výbuchy a mne to magnezko pomáha🙂