Ako sa počíta 30 dní neprítomnosti v škôlke?
Ahoj mamky. Dieta boli naposledy v skolke 3.7 chcem sa opytat 30 dní sa rátajú aj víkendy? Ktorého vychadza tých 30 dní neprítomnosti v skolke ? Vdaka vam za pomoc
nechyba cely mesiac, takze skolne ti asi nevratia, aspon my sme to takto mali v statnej MS, ze dieta muselo chybat cely mesiac, ani 1 den nesmelo byt v MS, a rataju sa len pracovne dni, ved cez vikendy je zatvorene
@anonym_autor a áno, rátajú sa kalendárne dní
ide dieta do skolky v auguste ? tak normalne platite poplatky staci ze je v skolke jeden den v danom kalendarnom mesiaci
@anonym_autor zvyčajne sa počíta kalendárny mesiac, nie 30 dní akoze od 4.7. do 4.8. je doma, tak neplatis.
Ina strava sa vracia,dnes mi poslali preplatok 73eur,od januara.Mohla to tam nechat,lebo teraz v auguste aj tak stravu na september.Skolne sa nikdy nevracia,a uz tym duplom sa do toho vikendy nerataju,ved su vsetky deti doma.
Školné sa nevracia ak bolo dieťa nahlasené na daný mesiac
syn nebol celý jul a aj tak som zaplatila
Len je teda veľká škoda , že je to zbytočne zabraté miesto dieťaťu, ktorého rodič by to privítal , celý júl v čudu
Ak bola 1. a 2.7. v škôlke platíš celý mesiac, nevrátia nič ak bola čo i len jeden deň v mesiaci v škôlke
Len je teda veľká škoda , že je to zbytočne zabraté miesto dieťaťu, ktorého rodič by to privítal , celý júl v čudu
@anonym_2f88ec ja som tiež nahlásila na júl deti do škôlky, lebo nemáme toľko dovolenky, ani nikoho. No stalo sa také, že jedna učiteľka vkuse zjape po deťoch, po všetkých, vkuse sú vonku vo vetre v piesku, v 36st na slnku v piesku, nemôžu z neho vyjsť, lebo musia potom stať pri nej, ako za trest, nemôžu sa voľne pohybovať po dvore, nevravím za škôlku behať, ale majú tam hneď preliezky, futbalové bránky atď, lenže ona nedovolí nič a akurát teraz vyšlo na ňu, že má službu, tak všetky deti ráno plačú a keď idú do triedy, už po nich vrieska, že na ňu to neplatí...nechutí im niečo, vrieska, neprezliekaju sa hneď a rýchlo, už vrieska, niekomu treba na wc mimo povelu, už zjape, po olovrante sa už nemôžu hrať s ničím, len sedieť pri stole a čakať na rodičov, ktorých víta s výrazom vraha...deti mi 3 roky neplakali a teraz za 3 dní boli psychicky zničené, dcéra plakala v školkea ťa pridrbana učiteľka jej povedala, že ešte raz, tak druhýkrát to neprežije...syn za ňou chodil ju utešovať, tak mu zakázala sa s ňou hrať, aj chodiť za ňou, úplne ich rozdelila... žiaľ, urobila zo mňa debila, že to nie je pravda, že som precitlivela na moje deti a ona vôbec nie je taká ako si myslím.
Tak som ich radšej do školky nedala a vzala OCR. Od augusta už idú do svojej.

@anonym_autor čo? U nás je to tak, že hoci aj jeden deň v mesiaci je dieťa v škôlke, školné platí. V auguste už ide?