Ako skĺbiť škôlku a návrat do práce?
ahojte mamičky idem si po radu malý už ma 3 roky v septembri pôjde do škôlky rozmýšľala som sa informovala do jaslí že by mi zobrali malého do jaslí až v apríli ako teraz som nezamestnaná hlásim sa na úrade prace od marca idem si poradu ..... čo ste prvé riešili škôlku alebo prácu ste si hľadali neviem čo skorej riešiť . alebo až od septembra si hľadať prácu Vopred Ďakujem
Škôlku si vyrieš, tam môže dieťa nastúpiť, aj keď nepracuješ alebo aj nastúpiť neskôr ale prihlášku musí mať podanú.
Toto bude pripad maximalnej podpory, takze bez penazi urcite nebude. Maly do skolky a ty hladaj pracu.
@janka123456879 dcéra nastúpila do škôlky ako dvojročná a ja som si medzitým v kľude hľadala prácu, ktorá mi bude vyhovovať...
Ja mám marcové dieťa, teda v marci mal 3 roky. Vybrala som pol roka podporu a v septembri nastúpil do škôlky ako skoro 3,5 ročné. Len veľmi zle zvládal škôlku tak zo začiatku chodil len do 12tej. Konkrétne do decembra, potom boli vianočné prázdniny, do škôlky nastúpil 8 januára a ja som začala hľadať prácu. Nastúpila som 15 januára do novej práce.
dcera je februarova, nastupila uz v septembri ako 2,5 rocna, a tak som si zacala hladat pracu

@janka123456879 ked si najdeš robotu, potom hladaj jasle. Ak potrebuješ nejake € tak si hladaj robotu a maleho do jasli. Ak prežijete, tak začni hladať od septembra. lebo teda pol roka bez penazí je dlha doba