icon

Ako skĺbiť škôlku a návrat do práce?

janka123456879
Dnes o 07:54

ahojte mamičky idem si po radu malý už ma 3 roky v septembri pôjde do škôlky rozmýšľala som sa informovala do jaslí že by mi zobrali malého do jaslí až v apríli ako teraz som nezamestnaná hlásim sa na úrade prace od marca idem si poradu ..... čo ste prvé riešili škôlku alebo prácu ste si hľadali neviem čo skorej riešiť . alebo až od septembra si hľadať prácu Vopred Ďakujem

anonym_95f530
Dnes o 07:57

@janka123456879 ked si najdeš robotu, potom hladaj jasle. Ak potrebuješ nejake € tak si hladaj robotu a maleho do jasli. Ak prežijete, tak začni hladať od septembra. lebo teda pol roka bez penazí je dlha doba

anonym_5810e6
Dnes o 08:15

Škôlku si vyrieš, tam môže dieťa nastúpiť, aj keď nepracuješ alebo aj nastúpiť neskôr ale prihlášku musí mať podanú.

anonym_5a1551
Dnes o 08:36

Toto bude pripad maximalnej podpory, takze bez penazi urcite nebude. Maly do skolky a ty hladaj pracu.

anonym_be290e
Dnes o 08:37

@janka123456879 dcéra nastúpila do škôlky ako dvojročná a ja som si medzitým v kľude hľadala prácu, ktorá mi bude vyhovovať...

anonym_6a1685
Dnes o 16:32

Ja mám marcové dieťa, teda v marci mal 3 roky. Vybrala som pol roka podporu a v septembri nastúpil do škôlky ako skoro 3,5 ročné. Len veľmi zle zvládal škôlku tak zo začiatku chodil len do 12tej. Konkrétne do decembra, potom boli vianočné prázdniny, do škôlky nastúpil 8 januára a ja som začala hľadať prácu. Nastúpila som 15 januára do novej práce.

anonym_88af8f
Dnes o 16:56

dcera je februarova, nastupila uz v septembri ako 2,5 rocna, a tak som si zacala hladat pracu