Ako ste spokojní s komunikáciou v štátnej škôlke?
Ahojte, prosím vás, ako ste spokojní s komunikáciou vo vašej - štátnej škôlke? Aké všetky informácie dostávate? Čo všetko viete o programe deti, pripadne plánovaných aktivitách? Mám pocit, že v nasej škôlke je to z hľadiska komunikácie dosť slabé, ale chcela by som vedieť pre porovnanie, aký je standard v iných škôlkach. Ďakujem.
@anonym_autor ziadny na nastenku daju program s nejakymi akciami taky strucny a to je vsetko. Velmi slabe az je to divne
@anonym_autor na začiatku školského roka združenie, tam povedia v bodoch. Cez edupage každý deň majú v kolónke učivo podrobne napísané čo s ktorou učiteľkou robili. Cez WhatsApp a Viber máme skupiny, kde si píšeme, pýtame, riešime.
@anonym_autor ziadny na nastenku daju program s nejakymi akciami taky strucny a to je vsetko. Velmi slabe az je to divne
@anonym_8d2c29 u nás podobne, akurat že ani program na nástenke nie je.. občas pošlú nejaký plagát do Edupage alebo sa učiteľka slovne zmierni o nejakej akcii.. a o niektorých aktivitách sa dozvieme až tak, že pošlú poobede fotky, že boli tam a tam 🤷🏻♀️
Dcera pojde tento rok do predskolsej (3roc), vsetky dolezite spravy, sem- tam fotky nam ucitelky hodia do Edupage, su vyvesene aj na nastenke. Ked mala dcera uraz (spadla z prieliezky) zavolali mi. V 1roc. navrhla jedna matka zriadenie WhatsApp skupiny, ja som sa prihlasila a povedala som pred rodicmi, ze nesuhlasim, ze ak nieco maju nech napisu priamo ucitelke, alebo rodicovi cez Edupage, takze my ju nemame a ked ano nie som v nej 👍 Syn to mal a bolo to ciste psycho- premotivovane matky tam kazdy den pisali kraviny takze aj tak som ju musela opustit. Pre mna komunikacia v skolke super- dolezite veci vieme vzdy.
@anonym_autor rodičovské stretnutie na začiatku roka ste nemali? Tam by sa väčšinou mal zverejniť plán aktivít MŠ. + web stránka neexistuje?
@anonym_8d2c29 u nás podobne, akurat že ani program na nástenke nie je.. občas pošlú nejaký plagát do Edupage alebo sa učiteľka slovne zmierni o nejakej akcii.. a o niektorých aktivitách sa dozvieme až tak, že pošlú poobede fotky, že boli tam a tam 🤷🏻♀️
@anonym_autor toto sa nesmie podla mna, musia mat informovany suhlas, ak niekam beru deti.
Deti zo štátnej škôlky prichádzajú do školy lepšie pripravené ako zo súkromnej. V štátnej musia plniť vzdelávací program MŠ, na ktorý nadväzuje školský vzdelávací program v 1. ročníku. Určité veci už sa musia naučiť v MŠ. Deti zo súkromných MŠ sú slabšie a tupšie. Lepšie sa však dokážu hrať, čo vyžadujú aj v škole.
Vsetko mame v edupage, ucitelky su priateľské, vždy povedia. Niekedy sa stane ze vypustiť z hlavy, a ze idu na výlet, idu do knižnice. Sme mala škôlka dedinská, ale maju dosť aktivít. Chodia na autobuse, do mesta, na zmrzlinu, knižnica, rôzne vystúpenia, Donovalkovo, kadečo....dokonca jedna pani učiteľka usporiadava aj tábory...takze co sa tyka aktivít maju dosť. Vidím ich každý den vonku,ihrisko, prechádzajú dedinou, a som v rade rodičov, mame internu skupinu, tak info baby píšu aj tam, ale čisto len info toto bude, keď je dáka akcia, tak to chystáme my ako združenie, ale nikto nás v skupine neotravuje, nikto nevypisuje somariny, čisto vecne, stručne...

@anonym_autor Kazdy mesiac je zverejneny program, co sa v MS bude diat. Komikacia cez Edupage. Informuju o vsetkom. Ak sa nieco stane, volaju.