icon

Ako zajtra správne obliecť dieťa do škôlky?

Včera o 17:38

Mamky ako?
Dnes teplo ok ale zajtra? Do 23, oblacno, veterno
Leginy kratky rukav/dlhy rukav? Tensia mikina? Ci hrubsia s pocesanym vnutrom? Ci tenka vetrovka?
Salena som z toho ako dieta obliekat

sszuzu8
Včera o 17:55

@anonym_autor 16 ma byt už o 8. To je dosť teplo. Legíny krátke tričko a tenká mikina úplne stačí. Poobede ju mat aj tak nebude

anonym_aefa66
Včera o 18:05

@anonym_autor ja neviem vôbec ako naše mamy dokázali vychovať deti. Omg, ved nemali modreho kona 🤔 ako si len poradili?
Akože prepáč ale aby som sa pýtala ako obliecť dieťa??! Máme tu 21.storocie, modely ktoré celkom zrozumiteľne a presne predpovedajú počasie. Ale to všetko určite vieš. Už len mozog zapni a zdravý sedliacky rozum.

anonym_11d271
Včera o 18:19

Ak by si sa pýtala ako prvorodička ohľadom obliekania novorodenca, pochopím. Ale pýtať sa ako obliecť dieťa, ktoré máš už tri roky, to je niečo.

anonym_d56689
Včera o 18:24

@anonym_autor tričko s dlhým rukávom tenké bavlnené a tensiu mikinu. Ženy hore no strašný problém odpísať normálne že ? A čo keď sa pýta na takúto radu ? Ja som dnes videla asi 9 mesačne v zimnej čiapke a hrubej veste s kapucňou! Tak radšej nech sa opýta ako stretnúť toto

anonym_11d271
Včera o 18:43
@anonym_d56689

@anonym_autor tričko s dlhým rukávom tenké bavlnené a tensiu mikinu. Ženy hore no strašný problém odpísať normálne že ? A čo keď sa pýta na takúto radu ? Ja som dnes videla asi 9 mesačne v zimnej čiapke a hrubej veste s kapucňou! Tak radšej nech sa opýta ako stretnúť toto

@anonym_d56689 Je to problém, pretože človeka už nebaví odpisovať na takéto idiotské otázky. Ako obliecť dieťa, je na teste druhá čiarka, kedy sa otvára pošta, môžem otehotnieť po orálnom styku a podobné. Čím viac možností internet ponúka, tým viac ľudia osprostievajú. Nedokážu si sami poradiť v triviálnych situáciach a neustále sa len na niekoho alebo na niečo spoliehajú. Nevedieť sama ako matka odhadnúť ako obliecť trojročné dieťa? Ak napíšem, že do zimného overalu, tak čo?

autor
Včera o 18:45

@anonym_autor KOSICE! Zmenili nazov a prehodili do druhej skupiny

autor
Včera o 18:46
@anonym_d56689

@anonym_d56689 a ja dieta v kociari a zimnym fusakom 🤷🏻‍♀️

autor
Včera o 18:47
@anonym_d56689

@anonym_d56689 dakujem ha jednu normalnu odpoved
Na hentie najmudrejsie matky roka ani nejdem reagovat

autor
Včera o 18:47
@sszuzu8

@anonym_autor 16 ma byt už o 8. To je dosť teplo. Legíny krátke tričko a tenká mikina úplne stačí. Poobede ju mat aj tak nebude

@sszuzu8 dakujem 🍀

anonym_1b185a
Včera o 18:54

A kto oblečie teba 😀

anonym_af3972
Včera o 18:55

Keby malo dieťa 3 týždne, tak pochopím túto otázku. Ale 3+ rokov? Doteraz si ju ako ako obliekala keď ťa teraz trápi táto otázka?

anonym_d56689
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_d56689 a ja dieta v kociari a zimnym fusakom 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor tak ok. To ste predčili aj to čo som videla ja ... 1:0 pre vás

anonym_efcd56
Včera o 19:11
@anonym_11d271

@anonym_d56689 Je to problém, pretože človeka už nebaví odpisovať na takéto idiotské otázky. Ako obliecť dieťa, je na teste druhá čiarka, kedy sa otvára pošta, môžem otehotnieť po orálnom styku a podobné. Čím viac možností internet ponúka, tým viac ľudia osprostievajú. Nedokážu si sami poradiť v triviálnych situáciach a neustále sa len na niekoho alebo na niečo spoliehajú. Nevedieť sama ako matka odhadnúť ako obliecť trojročné dieťa? Ak napíšem, že do zimného overalu, tak čo?

@anonym_11d271 a ty mas zmluvu s MK a si povinna odpisovat? Lebo inac nechapem.

anonym_d56689
Včera o 19:18
@anonym_11d271

@anonym_11d271 a vy ste tu zamestnaná ako odpisovač ? Lebo ak nie nevidím problém témy preskočiť. Ja ako prvorodička som netušila o mnoho veciach ktoré mi dnes prídu jasné ako facka a potrebovala by som v Tom období aby niekto na moje hlúpe a primitívne otázky ešte viac primitívnejšie odpovedal žiaľ som sa stretla s mamami ako ste vy a doma dumala a pýtala sa mami ktorá nemá šajnu. Kázala mi dieťa naobliekať ako cibuľu do 24 strojového bytu a mohla by som tu písať ... Takže smutné že miesto rady máte energiu tu písať ako je matka neschopná. Fakt hovorím stále lepšie ako stretnúť chuda dieťa dnes v zimnej čiapke....

danica2711
Dnes o 08:45

@anonym_autor po prvý raz v živote obliekaš dieťa do škôlky za takéhoto počasia? Ak áno, rozumiem otázke. Ak nie...😲

anonym_4f6f8e
Dnes o 08:51

Je neskutocne ako dokaze byt zena na zenu hnusna. A este presnejsie matka na dalsiu matku.

Ked nemam nic k teme, preskocim, nemrham energiou na riadky.
Ved matka sa chce len poradit, nechce zle dietatu, na co utocit hned.. aj kebyze ma zena 10 deti, to nema pravo uz nikdy zapochybovat? Ci o obleceni, ci o vychove, jedle?
Ach jaj zeny

U nas malo dieta tricko, mikinu, druhe aj tenku vestu

anonym_11d271
Dnes o 08:54
@anonym_d56689

@anonym_11d271 a vy ste tu zamestnaná ako odpisovač ? Lebo ak nie nevidím problém témy preskočiť. Ja ako prvorodička som netušila o mnoho veciach ktoré mi dnes prídu jasné ako facka a potrebovala by som v Tom období aby niekto na moje hlúpe a primitívne otázky ešte viac primitívnejšie odpovedal žiaľ som sa stretla s mamami ako ste vy a doma dumala a pýtala sa mami ktorá nemá šajnu. Kázala mi dieťa naobliekať ako cibuľu do 24 strojového bytu a mohla by som tu písať ... Takže smutné že miesto rady máte energiu tu písať ako je matka neschopná. Fakt hovorím stále lepšie ako stretnúť chuda dieťa dnes v zimnej čiapke....

@anonym_d56689 Smutné je skôr to, že sa ľudia prestali spoliehať na svoj vlastný úsudok a pýtajú radu na takú banálnu vec ako je obliekanie svojho trojročného dieťaťa. Nejde o novorodenca, kde je taká otázka na mieste. Doteraz chodilo oblečené ako?

anonym_34e0e9
Dnes o 08:56

Vyse 20st a dlhy rukav ? Pre boha chuda decko
Sa necudujem ze ich furt mate chore 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_d56689
Dnes o 09:27
@anonym_11d271

@anonym_d56689 Smutné je skôr to, že sa ľudia prestali spoliehať na svoj vlastný úsudok a pýtajú radu na takú banálnu vec ako je obliekanie svojho trojročného dieťaťa. Nejde o novorodenca, kde je taká otázka na mieste. Doteraz chodilo oblečené ako?

@anonym_11d271 tak ale ak je v škôlke prvý krát a má prvé dieťa rieši úplne novú situáciu. Musí ho obliecť na celý deň neni mu za zadkom 24h denne s privesnou skriňou. Tuk tuk trošku sa zamyslime prečo sa to pýta ja som nohy zdvihla na kabli nikomu nesedím

anonym_d56689
Dnes o 09:27
@anonym_34e0e9

Vyse 20st a dlhy rukav ? Pre boha chuda decko
Sa necudujem ze ich furt mate chore 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@anonym_34e0e9 tak neviem odkiaľ ste ale tu tak fuka že dlhý rukáv je úplne na mieste

anonym_11d271
Dnes o 09:29
@anonym_d56689

@anonym_11d271 tak ale ak je v škôlke prvý krát a má prvé dieťa rieši úplne novú situáciu. Musí ho obliecť na celý deň neni mu za zadkom 24h denne s privesnou skriňou. Tuk tuk trošku sa zamyslime prečo sa to pýta ja som nohy zdvihla na kabli nikomu nesedím

@anonym_d56689 Kľudne nôžky zasa polož na zem, nech ťa nesekne. Ak sama nevie vyriešiť túto situáciu, ako bude riešiť niečo vážnejšie?

anonym_34e0e9
Dnes o 09:43
@anonym_d56689

@anonym_34e0e9 tak neviem odkiaľ ste ale tu tak fuka že dlhý rukáv je úplne na mieste

@anonym_d56689 Ale vietor neni dovod na dlhy rukav .🤣 ide o teplotu.my sme mali vcera brutal vietor (Dnes dazd a 17st)a dieta ma kratky rukav.Mikina a bunda jarna.
Menej je viac .

anonym_d56689
Dnes o 09:44
@anonym_11d271

@anonym_d56689 Kľudne nôžky zasa polož na zem, nech ťa nesekne. Ak sama nevie vyriešiť túto situáciu, ako bude riešiť niečo vážnejšie?

@anonym_11d271 myslím že pýtala len radu. Nie že od našich názorov visí jej život

anonym_d56689
Dnes o 09:44
@anonym_34e0e9

@anonym_d56689 Ale vietor neni dovod na dlhy rukav .🤣 ide o teplotu.my sme mali vcera brutal vietor (Dnes dazd a 17st)a dieta ma kratky rukav.Mikina a bunda jarna.
Menej je viac .

@anonym_34e0e9 tak silný vietor rozhodne je dôvod na dlhý rukáv

elanor
Dnes o 09:59
@anonym_d56689

@anonym_d56689 silny vietor sam o sebe nieje dovod na dlhy rukav. Rozhodujuce je, aky ten vietor je nie v sile, ale teplote. Ak je 26+ stupnov a vietor i ked silny je teply, tak nieje ziadny dovod na dlhy rukav. Ak je ale studeny, neprijemny, tak ano, ten pocitovu teplotu niekedy zraza aj o 10 st oproti realnej, a vtedy je na mieste nie len dlhy rukav, ale kludne aj hruba mikina ci tensia jarna bundicka.

anonym_34e0e9
Dnes o 10:24
@anonym_d56689

@anonym_d56689 No neni 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

natalka13
Dnes o 10:28
@anonym_aefa66

@anonym_autor ja neviem vôbec ako naše mamy dokázali vychovať deti. Omg, ved nemali modreho kona 🤔 ako si len poradili?
Akože prepáč ale aby som sa pýtala ako obliecť dieťa??! Máme tu 21.storocie, modely ktoré celkom zrozumiteľne a presne predpovedajú počasie. Ale to všetko určite vieš. Už len mozog zapni a zdravý sedliacky rozum.

@anonym_aefa66 chodili sme v zime v plavkach a v lete v kozuchoch asi😃
Autorka a sebe co oblecies?