icon

Aký vankúš vybrať pre dieťa do škôlky?

22. júl 2026

Dieťa mi ide do školky a chcem kupit vankus na spanie len neviem aku velkost…. Ake velkosti zvyknete kupovat vasim detom ?

parvinka0001
22. júl 2026

@anonym_autor niekde v škôlke dávajú všetko ,inde treba obliečky len. . radšej počkať

anonym_fb5dff
22. júl 2026

Vankúš mali škôlkársky, obliečku sme dávali našu 40x60

hsara99
22. júl 2026

My sme napríklad nedávali nič, všetko zabezpečuje škôlka. Počkaj na ich inštrukcie radšej 🙂

anonym_5bce07
22. júl 2026

Naša škôlka mala komplet všetko (perina, vankúš, obliečka, plachta) . Nebrali sme do škôlky nič.

anonym_048afa
22. júl 2026

@anonym_autor Mňa by inak zaujímalo. Keď deti v škôlke alebo jasliach maľujú s farbami a temperami....Maju ochranné vesty alebo zástery alebo proste maľujú v oblečení,v ktorom prídu do škôlky? Lebo ja som zhrozená, aká chodí špinavá od farieb a nejde to dole a je mi ľúto aj toho tričká za 2 eurá.....vadi mi,že nemajú ochranu odevov a chcem vedieť,aká je prax inde....ďakujem.

beata_k
22. júl 2026

@anonym_autor Je to na tebe. Aky mu das, taky bude mat. Zvacsa vsak 40x60

beata_k
22. júl 2026
@anonym_048afa

@anonym_autor Mňa by inak zaujímalo. Keď deti v škôlke alebo jasliach maľujú s farbami a temperami....Maju ochranné vesty alebo zástery alebo proste maľujú v oblečení,v ktorom prídu do škôlky? Lebo ja som zhrozená, aká chodí špinavá od farieb a nejde to dole a je mi ľúto aj toho tričká za 2 eurá.....vadi mi,že nemajú ochranu odevov a chcem vedieť,aká je prax inde....ďakujem.

@anonym_048afa Maju take gumene zasterky s dlhym rukavom.

anonym_048afa
22. júl 2026
@beata_k

@anonym_048afa Maju take gumene zasterky s dlhym rukavom.

@beata_k Ďakujem. Normálne premýšľam,ze to malej kúpim a poprosím ich,aby jej to dávali....toľké peniaze človek platí za jasle...a pri nástupe ani žiadne inštrukcie, nič....už jej stratili papučky,spala v cudzom pyzamku .... ide o moje prvé dieťa a teda neviem,aká je prax inde....hlavne,že sociálne siete majú skvelé a realita sa mi vôbec nepáči.

beata_k
22. júl 2026
@anonym_048afa

@beata_k Ďakujem. Normálne premýšľam,ze to malej kúpim a poprosím ich,aby jej to dávali....toľké peniaze človek platí za jasle...a pri nástupe ani žiadne inštrukcie, nič....už jej stratili papučky,spala v cudzom pyzamku .... ide o moje prvé dieťa a teda neviem,aká je prax inde....hlavne,že sociálne siete majú skvelé a realita sa mi vôbec nepáči.

@anonym_048afa Toto, co pises by sa vobec nemalo diat. Pouvazuj nad zmenou jasli. Tu zasteru jej nedaju. Evidentne na to kaslu.

slavomira236
22. júl 2026
@anonym_048afa

@anonym_048afa u nas nemali ziadne zasterkt pri malovani.

anonym_f0b891
22. júl 2026

Vôbec žiaden, ani pri jednom dieťati