Čakáte na rozhodnutie o prijatí do štátnej škôlky?
Ahojte. Zo zvedavosti, máte už niekto rozhodnutie o prijatí dieťaťa do škôlky, alebo naozaj to teraz budú mať všetky škôlky zverejnené až 8.7.? Zaujímajú ma štátne, nie súkromné. Vďaka.
Oficiálne rozhodnutie nie, ale riaditeľka mi písala e-mail, že dieťa prijíma a už sa uskutočnilo aj rodičovské združenie.
@anonym_f5bdef je to menšia škôlka, na dedine alebo je dieťa predškolák? Už aj rodičko, tak to je rýchlosť, u nás býva v auguste.
@anonym_f5bdef je to menšia škôlka, na dedine alebo je dieťa predškolák? Už aj rodičko, tak to je rýchlosť, u nás býva v auguste.
@anonym_autor Väčšia škôlka v okresnom meste. Dieťa začiatkom mája dovŕšilo 2 roky. Táto škôlka prijíma deti od 2 rokov. Tiež som bola prekvapená z tej rýchlosti.
@anonym_autor Väčšia škôlka v okresnom meste. Dieťa začiatkom mája dovŕšilo 2 roky. Táto škôlka prijíma deti od 2 rokov. Tiež som bola prekvapená z tej rýchlosti.
@anonym_f5bdef 😲😲😲 tak je to naozaj super. Som zvedavá, kedy prídu oficiálne rozhodnutia.
@anonym_f5bdef 😲😲😲 tak je to naozaj super. Som zvedavá, kedy prídu oficiálne rozhodnutia.
@anonym_autor Že vraj oficiálne výsledky budú presne 8. júla dostupné na tej elektronickej výveske s tými kódmi.
@anonym_autor Ale je v tom riadny chaos, niektoré škôlky riešia všetko až príliš skoro (mne písala riaditeľka e-mail už začiatkom júna, čo mi prišlo extrémne skoro), niektoré škôlky až príliš neskoro...
@anonym_autor Čakám, zatiaľ nič, BA. Asi až 8.7. 🤔
Cakame a asi este dlho budeme, je to otras kolko im to trva
Ano. Obzvlast skolky resp kde sa davala elektronicka prihlaska.
Prc system riesil prihlasky a stredne skoly.
Tak prvacikov na zakladnu skolu. Az postupne bude skolku.
Ze riaditel skoly s tym nemoze nic spravit. Tak mi bolo povedane.

Oficiálne rozhodnutie nie, ale riaditeľka mi písala e-mail, že dieťa prijíma a už sa uskutočnilo aj rodičovské združenie.