icon

Časte chytanie si pipíka. Môže mať mykózu?

denisocka
22. júl 2011

dnes mam chut zakladat temy a vyzalovat sa 😅

neviem čo sa porobilo synovi / 3,5r) ,ale už 3 týždne si stale chyta pipika, ked sa hra,ked chodi,ked stoji ... stale si ho natahuje a ja teda neviem,či je to normálne ??? alebo chytil nejaku mykozu na pinda ? ta mykoza ma napadala až dnes,lebo pred 3.týž. bral antibiotika , a medzi to si zacal toho pipika stale chytat.

je pravda že sa s nim hra niekedy 😅 ale beriem to ako normálne,ale to chytanie si ho na ulici a počas hrania sa mi teda pride divne,doteraz to nikdy nerobil

preto by som rada chcela poradit, ci mu mam ist zohnat mast na mykozu a preventivne mu ho mastit --ale nevyzera zapaleny,nic ,,, alebo to nechat tak ? doteraz mam pred očami obraz bratranca,ktory si ho stale chytal ( dnes ma 23r a na moju otazku,prečo si ho chlapci chytaju varvel,že maju chut 😀 ) tak teda radsej sa opytam matiek,ako nadrzaných chlapoch

denisocka
autor
23. júl 2011

@leteku hej hej,len mne teraz nejde o chytanie ako zato,že mu to robi dobre - bo debata sa zvrtla na tu temu 😀 ,ale či to nemože byt mykoza 😀 .ale kašlat nato, asi mu to fakt iba robi dobre 😀

leteku
23. júl 2011

@denisocka - ale ked sa nesťažuje na svrbenie ani bolesť tak myslím, že to je len tým, že mu to robí dobre.

qitecek
23. júl 2011

@denisocka .. tak v tom Norsku je taky obrovská zima, ještě aby si ho nechytali, vždyť by jim umrzl 😀

deyana
23. júl 2011

potřebovala bych takové téma pro holčičku.. máme "stejný" problém, nevím jak ji to mám odnaučit.. ☹

maznacik007
23. júl 2011

tak nas si ho natahuje tiez ale len ked neni obleceny ... a akurat prisiel ze ma ruju a natahoval si ho... takze na to asi nieco bude...
ja osobne to riesim tak ze ho necham... a neriesim...

monka88
23. júl 2011

Ja som zase kdesi v nejakom clanku citala,ze deti to v tomto nizkom veku,neberu tak ako dospeli.Zevraj to prezivaju uplne inak.Zevraj ich treba nechat tak a nezakazovat im to,len im vysvetlit,ze nech to nerobia na verejnosti,len doma a ze ich to prejde.Tak neviem,lebo ten nas to robi tiez uz par mesiacov.Ale nastastie len doma 🙂

denisocka
autor
23. júl 2011

@deyana ved založ tiež,ja som ani netušila,že mi tolké napíšu.. sice sa to zvrtlo k detskej onanii 😀 ale aspon tio iným pomože

ja som problem vyriešila,maleho asi nič neštipe,len si to proste začal viac chytat

dnes som sa ho rano pytala,prečo si ho zas chyta a vraví "mamka,preto si ho chytam,lebo sa tešim že ideme spolu do obchodu " ...a potom mi naša augustovka napísala,vraj si mam všimat,kedy si to chytamže to deti tak preživaju radost,vzrušenie..strach -že si to vtedy chytaju 😀

ja to tu skopirujem :
@miciatko @denisocka inak vies ze maly ti vlastne povedal pravdu, chlapci to casto robia i od vzrusenia,tesenia, on sa tesil ze ide stebou a tak to prejavuju ze sa chytaju i za pipika, casto este pri tom poskakuju, skus si ho vsimat ci je to pri situaciach , ked ide o rozruch okolo neho, napriklad aj ked sa hneva, alebo aj ked sa tesi, skus podchytit ci to robi ked nema okolo ziadne podnety ktore by ho rusili ak nie tak je to tak ako som ti to pisala, riesila som toto iste asi pred 13 rokmi s najstarsim a robil to az do nastupu do skoly, potom si uz inak uvedomoval svoje telo

atya73
23. júl 2011

Môj drobec si ho už tiež objavil...a vytešuje sa z neho 😀

kamilka22
25. júl 2011

syn ma rok a pol a je uz teraz cely nadseny, ked sa zbavi plienky, o natahovani ani nehovorim, najnovsie vo vani vezme mydlo a este si ho aj poumyva vlastnorucne 😀 . Podla mna je to uplne prirodzene.
@denisocka ved tvoj chlapcek ma uz 3,5 roka, mozno by ho stacilo upozornit, ze vonku, na ihrisku atd sa to velmi nehodi, a ze doma moze, kolko sa mu zachce 😀 a suhlasim s niektorou maminkou co tu pisala, ze pretahovat by si ho mal sam, ale urcite pod tecucou vodou, nie na "sucho".

akdar1
26. júl 2011

Nas synator si take stale otlapkava pindika - kdyz neni zrovna nahy, tak si ho vytahne... Uz jsem si vsimla, ze je to v emocnich situacich... To asi zenska nepochopi (si tak pripadam ja 🙂 ).
Take se mi nedari chapat, ze "panove" curaji na vse, co bezi, lezi, stoji!?! - proste jakykoliv terc!?! A vysvetleni, ze se cura hlavne do zachodu!?!, u nas zatim nebere v uvahu - nejradeji cura venku (doma se da, bohuzel, sejmout proudem moci jen vune v zachode, venku je toliko pro nej atraktivnich mist!?!? 😎

denisocka
autor
26. júl 2011

tak u nas sa to polešilo,asi to bolo neičo prechodne,ale tato tema hadam bude mať význam aj pre iných

veroveronika
26. júl 2011

@denisocka ale s tymi lepiacimi vajkami to moze byt pravda, aj moj syn si chyta stale pindura a ked sa ho pytam, ze preco to robi, tak mi povie ze si musi odlepit vtaka 😕 od guliek....nieco na tom bude 🙂

denisocka
autor
26. júl 2011

@veroveronika vajka od guliek asi neodlepí 😀

veroveronika
26. júl 2011

@denisocka vtaka, nie vajka

berenika39
26. júl 2011

@denisocka Jak dlouho to trvalo, asi? Petr se ted taky snaží a snaží, i si před spaním svlíkne pyžamko, pořád že pindík vykukuje, přetahuje si ho, což jsem ráda, nemá ještě úplně přetaženou překožku, ale i si ho přes den chytá, na wc morduje...nevím, nechávám ho, ale.... 😉 😉

denisocka
autor
26. júl 2011

@veroveronika gooool 😀
@berenika39 co ako dlho trvalo?my nepretiahneme ,

berenika39
26. júl 2011

@denisocka 😀 nemyslím to jedno hraní si s pindíkem, myslím to období, kdy si s ním hrál...měsíc? víc?

denisocka
autor
26. júl 2011

@berenika39 no ani nie - 3 týždne 😀

kurnik, sa tu udusim z vety " nemyslím to jedno hraní si s pindíkem"

berenika39
26. júl 2011

@denisocka dík, budu čekat 😀 😀

henulienka
26. júl 2011

ježkove oči, mne sa teraz po dvoch dievčatách narodil chlapec, ani som netušila, že takéto niečo ( možno) budem riešiť 😀 ... už teraz mám strach... konečne som prišla na to, ako ho prebaliť, aby sa mi nepočúral až po uši, a teraz toto.... 😲

ale k téme keď bral tak dlho ATB,m tak podľa mňa kľudne môže mať aj mykózu

denisocka
autor
26. júl 2011

@henulienka 😀 zvykneš si, šak maš chlopa,ta nič nezvyčajne ťa nečaka 😀

stardust
26. júl 2011

Uz som pristihla aj toho svojho starsieho ako taha pipika tomu mladsiemu...asi chcel dobre aj pre svojho braceka 🙂 .Zaujimalo by ma tych 20 percent 4-5 rocnych deti, ake mavaju v tom veku sexualne fantazie.

anett9
26. júl 2011

aj môj 3 ročný dosť často chodí s rukou v nohaviciach /pokiaľ nie sú veľmi tesné/ už to trvá pár mesiacov.Predtým to bolo častejšie,teraz už menej.Robí to akoby mimovoľne,že si ani neuvedomuje,že tam tú ruku má.Tak si myslím,že mu to robí dobre 🙂 časom z toho vyrastie...je to také objavovanie vlastných pocitov ,myslím si 😉

denisocka
autor
27. júl 2011

rano si maly zas chytal pipika a hovorim,čo si ho zas chytaš ? a on "zajačik mi povedal,že sa chce hrať , nepočuješ ho mamka ako hovorí ? -chcem sa hrat,chcem sa hrat"

angellinka
27. júl 2011

baby,ale ved na co to riesite? 🙂 je to uplne prirodzene,robia to vsetky deti.Niekto menej,niekto viac.Treba to nechat tak,a vobec na to neragovat.zoznamuju sa svojim telom,sexualitou.urcite na tom vobec nic srasne nie je 😉

efka4
30. júl 2011

@bosorkajarka ahoj naš maly ma skoro 3 roky a tiež si ho stale naťahuje hovoril nam že ho to neboli že sa len tak hra.zatial som to velmi neriešila myslim že je to v poriadku

hameeda
30. júl 2011

denisocka ; ja na tvojom mieste zajdem na urologiu len aby si mala pokoj na dusi ze tam nie je ziadny zapal, alebo nieco podobne a pokial povie lekar ze nie tak to neries,,babi co tu riesite ved to robia aj dospely chlapy,,je len minimalne mnozstvo muzskeho pohlavia ktory to nerobia, tak tu nie je co riesit a cim viac ich na to budete upozornovat tak tym viac to budu robit,,,este dobre ze moji su este v plienkach,,,ale svagrovmu stale vravim to ma 4 roky ze ked sa tolko bude chytat za pipika tak ho za rok ozenim a hotovo,,tak stale uteka a vrasti ze on ziadnu zenu nechce 😀

denisocka
autor
30. júl 2011

@hameeda dnes som mu ho stiahla,očistila,sice to trvalo hodinu vymysania hovadin ,aby pozeral mimo pipik,no svalovica na ruke . on ma proste blok,ked nekuka,tak nejak ani nevnima ze stahujem,ale ked si zbada holy zaluid,ameeeen

hameeda
30. júl 2011

denisocka : moji su obrezany takze problem so stahovanim alebo umyvanim chvalabohu nemame,,,ked si mu stiahla predkozku mal tam vela nahromadenej spiny? je to taky biely povlak,,ten moze vyvolavat svrbenie,,,ale aj tak si myslim,,ze len si ho chyta pretoze je chlap,,,a oni to tak robia,,ja myslim ze by bolo lepsie ak by mu manzel povedal nech to nerobi ze spravny velky chlapy to nerobia,,proste aby sa citil dolezito,,hravou formou,,,od chlapa to prijme inak ako od teba,,,pretoze ty ho stale za nieco napominas,,teda nie ty mi vsetky,,nerob to , nechod tam, nebehaj lebo spadnes,,papaj lebo nevyrasties,,,adt. proste od nas to uz tie deti beru ako co zasa mama chce,,kolko krat musim chlapcom povedat nebehaj, a aj tak to pomaha asi tak na 30 sekund,,ale ked im to povie manzel tak to zaberie aspon na 30 minut,,pretoze malokedy sa stava aby im manzel nieco zakazoval alebo prikazoval,,,takze ja by som to riskla nechala by som manzela aby mu to povedal ale niejakov formov tak aby mal motivaciu sa za nho nechytat,,inak mne osobne sa to nepaci,,,a uz som aj manzela oducila ze aspon na verejnosti to nerobi ale doma sa mu este obcas stane,,,ale to ho stale upozornim ako stylom,,co ta boli,,alebo mas tam nieco,,alebo co ta svrbi daj ja ti ho poskrabkam,,tak to zabera na manzela, nechcem aby to robil hlavne koli chlapcom,,lebo ked to budu vidiet u ocka tak jasne ze to budu robit aj oni,,moji su zatial v plienkach tak neviem,,ale zatial som nezbadala aby sa chytali za plienku alebo nieco podobne,ani ked su povedzme v slipoch v bazene,,alebo starsi ked sa pokusame odplienkovat zatial sa ani raz nechytil,,,ale ked sa bude nebudem z toho robit dajaku velku vedu.... 😀

denisenko
1. aug 2011

@denisocka náš synátor má 5 rokov a robí to asi posledný polrok...aj sa ho spýtam, že prečo, a odpoved je vždy...neviem.....jednoducho asi nevie čo s rukami.....ale ked bol menší a naťahoval, tak mi vždy povedal, že preto, lebo je to dobré 😀 😀 😀 😀 detská puberta 😀 😀 😀 😀 chlapi sa nezaprú...... 😀 😀 😀 😀