icon

Časte chytanie si pipíka. Môže mať mykózu?

denisocka
22. júl 2011

dnes mam chut zakladat temy a vyzalovat sa 😅

neviem čo sa porobilo synovi / 3,5r) ,ale už 3 týždne si stale chyta pipika, ked sa hra,ked chodi,ked stoji ... stale si ho natahuje a ja teda neviem,či je to normálne ??? alebo chytil nejaku mykozu na pinda ? ta mykoza ma napadala až dnes,lebo pred 3.týž. bral antibiotika , a medzi to si zacal toho pipika stale chytat.

je pravda že sa s nim hra niekedy 😅 ale beriem to ako normálne,ale to chytanie si ho na ulici a počas hrania sa mi teda pride divne,doteraz to nikdy nerobil

preto by som rada chcela poradit, ci mu mam ist zohnat mast na mykozu a preventivne mu ho mastit --ale nevyzera zapaleny,nic ,,, alebo to nechat tak ? doteraz mam pred očami obraz bratranca,ktory si ho stale chytal ( dnes ma 23r a na moju otazku,prečo si ho chlapci chytaju varvel,že maju chut 😀 ) tak teda radsej sa opytam matiek,ako nadrzaných chlapoch

Strana
z3
denisocka
autor
26. okt 2011

pozeram,že sa mi tema premenovala 😅 😅 😅

no mykoza to nebola,bol to asi blby zvyk. chytal sa tak 2mesiace,teraz ma novu uchylku 😅 - začal potahovat nosom - smrkat do seba - alebo ako to nazvem. robi to vkuse furt .... už som si aj povedala,že kým sa chytal za vajička bolo to aspon bez zvuku,takto to musime počuvat vkuse ,ako si potahuje . ale tak vydrzime,o 2mes. si najde inu zabavku

katecameron
14. nov 2011

inak ja poznma dospeleho chlapa ktory ked sa tesi smeje tak furt ta ruka medzi nohami 😀 😀 😀 😀

katecameron
14. nov 2011

@denisocka ahoj ako sa vola ta kortikoidna mast co ste davali na pinda malemu potrebujem to zistit pre znameho 😉 a sorry mimo temu

denisocka
autor
14. nov 2011

@katecameron triamcinolon ungventum ,zabudla som percenta 😅

palesandra
7. jún 2015

@denisocka ahoj, viem ze je to daaaavno co si pisala prispevok ale moj syn tiez zacal chytat pipika castejsie. Doteraz to bolo tak normalne ale teraz stale ked je obleceny akoby tam daco potahoval ale je to asi kazdych 5 minut az mam z toho nervy, dnes sme boli na navsteve tak kazdy si to vsimal..ze ci mu treba curat. Ale on sa na nic nestazuje, aj sme sa vdcer mocili vo vani a nic nevyzera zle, akurat stale ho nepretiahne.ma 4 roky. Pred 2 tyzdnami sme mali rotavirus, teda vracal a bol dehydrovzny a mal aceton v moci, bol chory tsk pozeral telku a vtedy som si vsimla ze sa zacal viac chytat. Ale tiez neviem ci z nudy ci z choroby ci uz zlozvyk, predtym stale pokasloval a preslo...potom potahovalbako sople asi mesiac ale ked zacal byt inak chory tak sj to prestalo hoci bol mu zisteny xlaty stafylokok v hrdle....tak uz neviem ci ist s nim k lekarovi aby som daco nezanedbala alebo to bude zlozvyk...

denisocka
autor
8. jún 2015

@palesandra neboj prejde ho 🙂 náš to už nerobi , obcas to robi mladší,ked chce čurať ,ale toto co robil starsi - to bol taky zlozvyk,ktorý proste prešiel ( a na rad prišiel iný zlozvyk :D )

palesandra
8. jún 2015

@denisocka dakujem za odpoved, ako vies ze uz mam toho dost, ked je vela ludi az mi je to trapne, bo aj oni ze netreba ti na vecko alebo co...je to take caste ze aj si to vsimnes...inak s pippikom sa hral bezne, to mu nezakazujem...ved nech si natahuje..tak uvidime,...budem ho sledovat..akurat ked je holy, tak sa ani neskrabe, len si ho toci a tak..ked je obleceny, akoby si ho potahoval...tak uvdiime...

Strana
z3