Čo kúpiť synovi na štvrté narodeniny?
Ahojte.Prosím poradte mi čo kúpiťn synovy na štvrté narodeniny.Vôbec mi nič nenapadá.Myslím, že už má všetko od výmyslu sveta.Za rady Ďakujem
moj syn je fanatik na nakladne auta vsetkych typov (smetiari, hasici, nakladaky, miesacka, na prenos koni)
od firmy Bruder. Su to verne modely ktore su aj funkcne.
Podľa toho čo ho baví. Nejaké knižky(obrázkové) autá,puzzle,lego neskalame,keďže sa blíži lyžiarska sezóna,tak lyže alebo korčule na ľaď. 🙂 DVD-čka,samozrejme oblečenie,nejaké tie maškrtky. A riadny detský žúr 😎 😀 😅
Ďakujem za rady ale všetko čo píšete už máme doma.Neviem či by využil ešte aj tretie lego.Má rád nástroje na opravovanie ale má ich už toľko, že ich už neviem kde dávať.Lyže nie je zlý nápad ale bývame na dedine kde nič nie je a asi by mu boli zbytočné.
@duranovaz a čo tak plastelínová modelovacia súprava, detská motorová píla.......inak neviem, ťažko radiť, keď už takmer všetko má, alebo nejaké kreatívne knihy 😉
Plastelínu kupujem už dva mesiace a stále sa s ňou hrá a motorovú pílu má už tretiu lebo manžel pracuje v lese a malý to má po ňom v krvy.Dokonca má aj veľký šľapací traktor am všetko čo k tomu patrí.
@duranovaz ja som kupovala miesacku,( na vianoce ,ale tiez v tom veku) sice vyuzil v piesku az na jar,ale dovtedy miesal v izbe lego🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6287162&tab=1
@briketa Ja tiez nakupujem chlapcom bruder z internetoveho obchodu www.hrackyprechlapcov.sk Tiez su fanatici do tych hrraciek, Sleduju novinky a ked sa blizi nejaky sviatok, tak co ine ako bruder im kupim 🙂
ja som kupila mojmu loptoskovi vecicky z reflexky.skvelyshop.sk, su pekne a hlavne pre jeho bezpecnost 🙂
Ja by som sa troška krotila....veď o čom to je, keď už nevieme, čo im kúpiť? Naše deti majú všetko na svete...nám sa o tom ani nesnívalo....a aj tak stále špekulujú a nevedia, s čím sa zahrať skôr.....Radšej nejaký výlet a urobiť im zážitok ako ich sústavne zasypávať hračkami.

@duranovaz Velku tabulu na stojane na kreslenie, bicykel, lyze, sanky, boby, kolobezku, prenosny dvd prehravac, dvd-cka, encyklopediu, stavebnicu, LEGO... 😉