icon

Dáte dieťa do školky v horúčavách?

Včera o 16:53

Dali by ste dieta do skolky najblizsie dva dni, ked by ste vedeli, ze budu 2, mozno aj tri hodiny doobedu vonku? Samozrejme nemam nic proti pobytu vonku, ale uz rano o 8smej ma byt 30stupnov.

kris988
Včera o 16:54

nedávam už tento týždeň, má byť hrozne

anonym_c816f4
Včera o 17:05

@anonym_autor keď nemusíš ísť do práce, zbytočná otázka, ak inú možnosť nemáš, tak ti nič iné nezostáva. Neverím, že učiteľky sú natoľko drbnuté, že pošlú deti na dvor v 40st 😉 my máme v školke aj klimatizáciu.

anonym_5ef0de
Včera o 17:33

V piatok boli skolkari v parku v tieni, pretoze v skolke tien nemaju. Kedze triedy maju vsetky triedy okna otocene na juh, verim, ze v skolke maju peklo.

euka210
Včera o 17:39

@anonym_autor ked by som nemusela, tak nie.
Skolaci uz min.tyzden boli len 2dni v skole alebo sli na kupalisko doobedu. Ked nemuseli ist, boli doma.

cyberk
Včera o 17:48

plne doverujem skolke, vzdy vymyslia nejaky skvely program aj pocas takychto horucav, nech si uzije tie posledne dva dni 🙂 ale ty, ak mas obavy, tak kludne nechaj doma

henka123123
Včera o 18:16

Nedavam uz

anonym_8d3135
Včera o 18:28

@anonym_autor doma cely deň zostať nemôžem ale aj náš púšťajú skôr a preto pre deti idem skôr, o 12h. Keby som doma, nedám ich vôbec.

ajuga
Včera o 18:35

Ja osobne inu moznost nemam, len dat dieta do skolky. Nastastie maju skolky dvor v tieni a ucitelky nie su mimo. Urcite s detmi von na prechadzku nepojdu, ale kazdopadne dobra otazka, opytam sa do istoty uciteliek...

oblecenie99
Včera o 18:36

Ja naopak dám, lebo u nás doma v paneláku sa buď trápi v klíme v obyvacke, alebo sa varí v ostatných miestnostiach, v škôlke majú chladno. Dnes sme von mohli ísť najskôr o siedmej večer a stále bolo neznesiteľne.

anonym_879257
Včera o 19:58

Ako začal jún, tak školák nechodí do družiny a škôlkar chodí domov na obed. Keďže musím aj pracovať, tak aby som aspoň niečo spravila vklude.

anonym_e491df
Včera o 22:13

Chodia vonku okolo 9:00 a dnu okolo 11:00 .
Vskolke sme tento rok zakúpil UV clonu nad jedno ihrisko ( je to škola zo škôlkou,)a tam sú deti vonku nosia si vodu a je to v poriadku ale aj dnu majú príjemné chladno .
Ale aj z iného dôvodu
chodím ale aj preto že je teplo po dcéru o 11:40 aby sme o 12:00 boli už doma a dnuka .
Lebo sa mi nepáči že ich o 14:00 berú učitelky po spánku hneď vonku .a to je ešte o tom čase ostre slnko a vždy sa držím toho že dcéra na pravý obed vonku neje ani na dolovenke vždy vcase minilane od 12:00 do 15;00 sme dnuka