Dávať dieťa so suchým kašľom do škôlky?
Dieta nema sople, nos cisty. nestazuje sa na bolest hrdla, hrave, nieje apaticke, prijima potravu normalne, spi pokojne celu noc aj obedny spanok
Davate take deti do skolky? Dnes som dostala take info u mojho 4rocneho dietata v skolke, ze “pokasliava suchym kaslom” Dakujem
Prosim bez hejtov
Oficiálne nie. Niektoré škôlky tolerujú aj keď má dieťa trošku soplík a keď dieťa minimálne zakašle. Deti ktoré poznám keby majú ísť do škôlky bez toho, aby im pár krát za deň bolo potrebné utrieť sopel a pár krát zakašlali by boli v škôlke tak 3 krát do mesiaca. Ak tvoje dieťa kašle výrazne tak do škôlky samozrejme nepatrí.
Oficiálne nie. Niektoré škôlky tolerujú aj keď má dieťa trošku soplík a keď dieťa minimálne zakašle. Deti ktoré poznám keby majú ísť do škôlky bez toho, aby im pár krát za deň bolo potrebné utrieť sopel a pár krát zakašlali by boli v škôlke tak 3 krát do mesiaca. Ak tvoje dieťa kašle výrazne tak do škôlky samozrejme nepatrí.
@anonym_ec9b7b nekasle vyrazne sem tam zakasle
Dieta so suchym kaslom urcite nepatri do skolky
@anonym_ca40f5 no, uvidim ako bude cez noc a rano
Musim do prace , uvidim no
@anonym_autor Zavisi od skolky. Moj syn chodi do skolky aj so slabsim soplom a pokasliavanim, je takto nastavena cela komunita a aj ucitelky nam hned pri nastupe povedali, ze im takyto stav vobec neprekaza a je to v ich skolke vitane. Vraj niektore deti by potom boli castejsie doma, ako v skolke a nevidia v tom zmysel.
@anonym_autor Zavisi od skolky. Moj syn chodi do skolky aj so slabsim soplom a pokasliavanim, je takto nastavena cela komunita a aj ucitelky nam hned pri nastupe povedali, ze im takyto stav vobec neprekaza a je to v ich skolke vitane. Vraj niektore deti by potom boli castejsie doma, ako v skolke a nevidia v tom zmysel.
@oceanahory neviem, chodi tam len od septembra, len ma na to upozornili, doma len sem tam zakasle
Uvidim ako bude vecer a rano
Ucitelku upozornim, ze nech dieta sleduju a keby sa im zdalo horsie ako dnes, stvrtok piatok budeme doma
@oceanahory neviem, chodi tam len od septembra, len ma na to upozornili, doma len sem tam zakasle
Uvidim ako bude vecer a rano
Ucitelku upozornim, ze nech dieta sleduju a keby sa im zdalo horsie ako dnes, stvrtok piatok budeme doma
@anonym_autor Moj chodi do skolky tiez od septembra, toto sme si ale vyjasnili hned na zaciatku, aby nedoslo k nedorozumeniam a aby sme akceptovali pristup uciteliek a aj rodicov.
môže byť začínajúca alergia, ak nemá iné príznaky.
@mondolina dala som fenistil
@anonym_autor nemôže mať alergiu? Začína všetko pučiť
@mamulienka0 netusim davam fenistil
Zatial take problemy neboli
My sme doma zo suchym ( aj teraz uz treti tyzden bohuzial, prvy tyzden sme mali chripku a pekne to postupilo a stale ostava kasel), vacsinou sa len rozbieha nieco (ak nema potvrdenu alergiu) a z par zakaslani vznikne kaslisko. Len nechapem naco davas fenistil ked nemas potvrdenu alergiu radaej ti odporucam zistit pricinu.

Dieta so suchym kaslom urcite nepatri do skolky