icon

Dieťa bez MMR očkovania. Prijmú ho do škôlky?

12. máj 2026

Ahojte dcéra 2 a pol roka z povinných nemá mmr očkovanie. Je tu niekto taký že dieťa nemá mmr ? Zobrali vás v pohode do škôlky?

Strana
z2
ma_weak
13. máj 2026

@anonym_autor Nám lekárka potvrdzovala, že máme všetky povinné očkovania. Volá sa to "povinné", tak nerozumiem, že zoberú také dieťa do kolektívu.😔

hanaxxx
13. máj 2026
@ma_weak

@anonym_autor Nám lekárka potvrdzovala, že máme všetky povinné očkovania. Volá sa to "povinné", tak nerozumiem, že zoberú také dieťa do kolektívu.😔

@ma_weak zijeme v parodii na stat, kde mame zakony a pravidla, z ktorych mnohe ale nie su nijak/alebo velmi slabo, vynucovane. Hlupost je tu doslova oslavovana, ale ked ich ta hlupost dobehne, potom im uz ten stat bude dobry, aby ich zachranoval.

anonym_30924b
13. máj 2026
@jankarec

@anonym_autor ale ked ochorie, tak ti bude statne zdravotnictvo dobre?
Deti nie su nas majetok! Je v zaujme ich zdravia ich ockovat (pokial nemaju zdravotne tazkosti, ktore tomu brania), aby boli chranene. Nie ze rodic si zmysli,ze neda a hotovo.
A potom na skolach rubeola,osypky a podobne.

@jankarec na ktorych skolach?hovoris absolutne nezmysly.....praveze cim viac ludi rozmysla a vie, ze je v zaujme zdravia ich dietata ho NEOCKOVAT...a vedia to aj mnohe lekarske kapacity...len mlcia...(pre istotu)

jar_ka
13. máj 2026

Do prihlášky je potrebné priložiť potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa od lekárky s informáciou, či dieťa absolvovalo/neabsolvovalo povinné očkovania. Dieťa, ktoré nie je očkované, sa prijíma rovnako ako očkované, neprihliada sa na to.

anonym_30924b
13. máj 2026
@anonym_autor

@zoe_2 ja nechápem preco urazate, každý nech koná ako chce. Nie je to vaše dieťa ale moje ktoré nebude očkované

@anonym_autor lebo nic ine nevedia, len urazat...maju nastudovane nula a terminy ako napr. adjuvans nevedia ani vyslovit....a nestoja ani za sekundu mojho casu a energie

autor
13. máj 2026
@hanaxxx

@anonym_autor aj do nemocnice chodite do sukromnej?

@hanaxxx nechodíme do nemocncie všetkých lekárov či ja či dieťa máme súkromných čo majú svoje kliniky

anonym_44bb60
Autor odpoveď zmazal
zoe_2
Včera o 05:20

Ja si nemyslím, že o medicínských faktoch ako potreba povinného očkovanial sa ma viesť nejaká diskusia veď to je úplne bláznivé. Mne tu nejde o urážanie ale o absenciu nejakého základného vnímania pravidel spoločnosti. Dáva sa tu pokuta za chýbajúcu diakritiku ale mala by sa za chýbajúce očkovania, možno potom by sa ľudia alo vy nesnažili obísť to malo čo tu je ozaj dobre nadstavené

anonym_dd0acf
Včera o 07:08
@jankarec

@anonym_autor ale ked ochorie, tak ti bude statne zdravotnictvo dobre?
Deti nie su nas majetok! Je v zaujme ich zdravia ich ockovat (pokial nemaju zdravotne tazkosti, ktore tomu brania), aby boli chranene. Nie ze rodic si zmysli,ze neda a hotovo.
A potom na skolach rubeola,osypky a podobne.

@jankarec každý si to verejne zdravotníctvo platí ...či? Tak ma.narok aj na zdravotnú starostlivosť.

jankarec
Včera o 10:56
@anonym_30924b

@jankarec na ktorych skolach?hovoris absolutne nezmysly.....praveze cim viac ludi rozmysla a vie, ze je v zaujme zdravia ich dietata ho NEOCKOVAT...a vedia to aj mnohe lekarske kapacity...len mlcia...(pre istotu)

@anonym_30924b ved som napisala.sukromna zakladna skola v Novej Dedinke pri Senci. A cuduj sa svete, je tam kopec deti neockovanych.Mumps tam maju.

anonym_39794c
Včera o 18:09
@zoe_2

Ja si nemyslím, že o medicínských faktoch ako potreba povinného očkovanial sa ma viesť nejaká diskusia veď to je úplne bláznivé. Mne tu nejde o urážanie ale o absenciu nejakého základného vnímania pravidel spoločnosti. Dáva sa tu pokuta za chýbajúcu diakritiku ale mala by sa za chýbajúce očkovania, možno potom by sa ľudia alo vy nesnažili obísť to malo čo tu je ozaj dobre nadstavené

@zoe_2 Si fakt vtipna 😀. Alebo ze by nieco ine?? O "prinosoch" a "fungovani" ockovania vies presne Nič, o jeho extremnej skodlivosti detto Nič, dokonca nevies ani to, ze nieco take ako pokuta za neockovanie v tomto state existuje. Je to v kompetenciach RUVZ. Ale. Neexistuje absolutne Nic (nemozem pouzit velke pismena, kedze je to porusenie pravidiel MK 😀), ale teda Nič na svete (uz vobec nie nejaka pokuta 🙈) by ma neprinutilo pichnut do dietata tieto sr...ky.. Prave preto, ze chranim jeho zdravie. Ale to je pre teba a ostatne tebe podobne velmi tazka tema na pochopenie 😉 .

zoe_2
Včera o 19:06
@anonym_39794c

@zoe_2 Si fakt vtipna 😀. Alebo ze by nieco ine?? O "prinosoch" a "fungovani" ockovania vies presne Nič, o jeho extremnej skodlivosti detto Nič, dokonca nevies ani to, ze nieco take ako pokuta za neockovanie v tomto state existuje. Je to v kompetenciach RUVZ. Ale. Neexistuje absolutne Nic (nemozem pouzit velke pismena, kedze je to porusenie pravidiel MK 😀), ale teda Nič na svete (uz vobec nie nejaka pokuta 🙈) by ma neprinutilo pichnut do dietata tieto sr...ky.. Prave preto, ze chranim jeho zdravie. Ale to je pre teba a ostatne tebe podobne velmi tazka tema na pochopenie 😉 .

@anonym_39794c fuha tak ty si hadam len troll

Strana
z2