Do ktorej škôlky v Košiciach mi zoberú dcérku?
21. aug 2014
ahojte sme z ke nedavno sme sa nastahovali a hladam skolku pre dceru mala by ist do pripravky v novembri bude mat 6 dakujem ak poradite kde hladat skolku a ci vlastne najdem este nieco
ahojte sme z ke nedavno sme sa nastahovali a hladam skolku pre dceru mala by ist do pripravky v novembri bude mat 6 dakujem ak poradite kde hladat skolku a ci vlastne najdem este nieco
@vikinkatka V mestkej casti v ktorej mate trvale bydlisko.... Statne skolky uprednostnuju deti z rovnakej mestkej casti a surodencov deti, ktore uz tuto skolku skolky navstevuju. Odporucam dat ziadosti do 2- 3 statnych skolok vo Vasej mestkej casti. Nesmie sa to, ale je to poistka. Mne v jednej skolke slubili, že mi maleho zoberu na 100 % a nakoniec par mesiacov pred prijatim mi prislo zamietave stanovisko, že pre znizovanie poctu deti, nemozu moje dieta prijat. Musela som podpisovat papier, že som nedavala ziadosti aj do inych skolok. Nedala som a vypomstilo sa mi to. Pre deti v predskolskom veku vsak maju vytvorench najviac miest. Tak to bymozno nemusel byt az taky problem ako z 2-3 rocnymi detmi.