icon

Ešte stále musím uspávať svojho 6 ročného syna

vkatus13
10. dec 2019
korunka1
10. dec 2019

Tak ,to teda je . Preco to robiš?

tosomja
10. dec 2019

Uspavat ako? Citat rozpravku, byt pri nom kym zaspi? To nie je problem, je to pekny ritual 😉 jedine, ze ho uspavas "haji haji" a kolises pri tom.
Moja ma 9r a citam jej, sem tam ona mne, alebo prehodime par tichych viet..

charliee1980
10. dec 2019

Nechat svietit lampicku, pobozkat, zazelat dobru noc, nechat otvorene dvere a nechat ho sameho v izbe.

mirecek12
10. dec 2019

Dobrý večer prajem je to problém a maler ďakujem

nikaasimonka
10. dec 2019

@mirecek12 aky problem a maler? Preboha ako to mozte napisat, máte vy vobec deti?

chupakabra
11. dec 2019

Aj moj ma 6r a musim ho uspavat. Nie haji haji ale staci tam pri nom byt,ja si citam kona vtedy 😜. Sice som mala obdobie nervov nato ale raz mi povedal :,, Maminka oddychuj aj ty teraz chvilku."
A tak oddychujem aspon tu chvilku kym mi obe deti zaspia. Aj ked samozrejme my zeny by sme najradsej dohanali domace prace co sme za den nestihli ale preco? Dieta ti vyrastie velmi rychlo a ten cas sa nevrati. Uzivaj si to a oddychuj 😊

katarinazakutna
11. dec 2019

i môj má 6 rokov a nechce spať sám, večer čítame rozprávky alebo spievam pesničky- V hlbokej doline- pomalá a zaspávacia 😉

louise
11. dec 2019

Od narodenia citam kazdy vecer obom detom (4, 8) rozpravku. Bud pri nej zaspia, alebo dam po rozpravke pusu na dobru noc a idem do svojej postele. Je to krasny ritual a neplanujem ho rusit.

siska53
11. dec 2019

@vkatus13 a ako ho uspavas?
Nasi maju 7 a 9 r.. citavame vecer, potom tam.zvacsa ostanem, kym.nezaspia (zvacsa som zatial na koni alebo si s niekym.pisem). A ak obcas nemozu zaspat a citia potrebu, som.pri nich a hladkam.ich. uzivam si to, lebo viem, ze zachvilu ma.tam.nebudu potrebovať.

dia6
5. mar 2020

Mňa by tiež zaujímalo, čo znamená "uspavam"
Lebo ja obom deťom čítam pred spaním každý večer, občas niečo prečítajú aj oni mne. Potom mi ešte sem-tam niečo povedia zo školy a až potom odchádzam. Niekedy zaspia počas čítania, inokedy nie, ale aj tak je to najkrajšia časť dňa a deti to milujú