Hnedý fľak u štvorročnej dcérky
Ja mám podobne-mam histaminovu intoleranciu. Ale vyzerá to aj ako pigmentových flak
Ten na ruke je vacsi ale mam este malicky na kolene,moj syn (7rokov) ma takisto asi 2-3cm pod zadockom
Ked som bola tehotna,spadla som a udrela som sa ..na tom istom mieste sa vytvoril podobny flak mojej dcere,najprv malicky svetly,rokmi sa jej to zvacsilo..
@janinamojka
@janinamojka boli ste s tým niekde?, povedali čo to môže mat?a kde to má a ake veľké?ma iba jedno?
@lily14 nie..mala to od narodenia.Neviem ako to funguje ale udajne ked sa tehulka niekde udrie,babo ma potom tiez v tom mieste fliacik..myslela som ze su to povedacky,no dcera to ma presne ako ja ked som sa tehotna udrela..padla som na zadok a tam to ma aj ona😉
@lily14 ma to taky velky pigmentovy flak v mieste kde ja som mala modrinu v tehotenstve..
So synom som u doktora nebola,ked som bola ja povedala mi,ze to moze byt aj s kremu,ktory som vtedy mala predpisany a zabudli mi spomenut ze moze sposobit reakciu na slnku.vtedy mi doporucila chranit pred slnkom tu napadnutu areu a odvtedy mi to pekne bledne
@lily14 ahoj,ja to mám hlavne pod prsiami a na brade. Myslím,že u vás to bude skôr pigment

@lily14 pleseň?