Je dieťa bez dozoru v škôlke bezpečné?
Ahojte, dcéra nemá ani 3 roky, prvý krát bola aj na spanie v škôlke. Už keď som ju zanášala, mi jej triedna učiteľka hovorila, že nevie, s kým bude poobede a v akej triede, lebo že je veľa chorých učiteliek. Keď som išla po ňu o 15tej, bola dcéra sama v triede s chlapčekom, ktorý tiež mohol mať tak 3 roky a nebol tam pri nich žiadny dospelý. Bola som tam asi 8 minút, kým prišla nejaká zastupujúca učiteľka aj s ďalšími deťmi. Akože chápem, že asi majú naozaj malo personálu, ale nechať 2 ani nie 3 ročne deti takú dobu samé, mne to v poriadku nepríde, alebo som len ja taká citlivá ? 🙈 čo si o tom myslite ? Chcem to potom povedať triednej učitelke, že toto sa mi fakt nepáči, veď sa mohlo hocičo stať.
S triednou učiteľkou? Toto by som hneď na mieste riešila s riaditeľkou škôlky...
Tak nevieš, či tie deti neodišli z olovrantu aj same. Aj ja som tieto veci zo začiatku precitlivelo brala, ale moze sa stat, že sa dieta pocika, pokaka, musí ho ist riesit a nebývajú v triede proste dve učiteľky, tak z casu na čas deti zrejme zostavaju same, ale to je podľa mna všade tak. A pýtam sa deti, že ucitelka určí dvoch straznikov medzi detmi a ti davaju pozor na ostatne deti, aby sedeli a boli ticho. Tak aj pani ucitelka si musí odbehnúť na zachod a pod. Jedno dieťa uz vychodilo skolku, vraj sa nikdy nič nestalo a poslúchali (že len jeden chlapec nebol ticho a to potom nahlasili pani učiteľke)
Učiteľka zrejme len odbehla pre deti do druhej triedy. Koľko to trvalo? 2 minútky, či 10minut?
Ty doma neodbehnes na WC od 3r dietata???
Keby nechala plnú triedu 3r deti, ale boli dvaja.... nepanikár
Určite by som to riešila kto by potom zodpovedal za dieťa keby sa mu dačo stane v neprítomnosti učiteľky predsa ráno dieťa učiteľka prebera a jej zaň zodpovedná a čakám že mi ho pri vyzdvihnúť zase predá kde si beriem zodpovednosť za dieťa ja

Ani mne by sa to nepáčilo a určite by som to riešila.