Je vhodná zmiešaná trieda pre štvorročného syna?
Ahojte, rada by som sa spytala na radu skusenosti, riesime sukromnu skolku a maju viac tried a nas syn 4 rocny ochvilu bude spadat do novej triedy kde budu styri 2 rocne deti a 3 vratane syna 3,5 rocne deti on bude najstarsi..je to vhodna skupina pre syna?Mam riesit radsej inu skolku?Ma uzkostnu poruchu priznaky aspergera a nie je odplienkovaky dakujem za nazor
No tak ak ma problemy ktore zmienujes na konci, tak urcite je prenho lepsie ked je s mladsimi, nez so starsimi, co uz su na inej urovni...
ja som dala davnejsie skoro 4 rocnu do skupiny s mladsimi detmi, mala vyvojou dysfaziu a prvy x isla do skolky. Nebol ziaden problem, zapadla tam, deti ju mali radi. Posuvala sa socialne dopredu. Myslim, ze kebz bola v skupine rovesnikov tak by im nestacila a mozno by ju medzi seba nebrali. I ked samozrejme zavisi to od konkretnych deti.
Ja by som ho tam kludne dala, take bachorky ze mladsie deti niekoho posunu dozadu vacsinou nie su zalozene na pravde.
ak ma nejake dieta regres, tak urcite nie kvoli tomu.
a tie dalsie deti tiez su vyvinovo pozadu ako tvoj syn ? je dobre ze bude s mladsimi moze skor zapadnut ako pri rovesnikoch co by sa mu vysmievali
tu vek neni podstatny ale zrelost dietata
@anonym_fff2e2 pozadu iba s plienkami intelektualne popredu
@anonym_fff2e2 pozadu iba s plienkami intelektualne popredu
@anonym_autor rozprava vo vetach ? ako je na tom s porozumenim? Sebaobsluha ? vie sa samostatne najest, vyzliect obliect
v com je intelektualne popredu oproti inym 4 rocnym ?
neodplienkovany znamena ze aj velku aj malu potrebu robindo plienok ?
@anonym_autor rozprava vo vetach ? ako je na tom s porozumenim? Sebaobsluha ? vie sa samostatne najest, vyzliect obliect
v com je intelektualne popredu oproti inym 4 rocnym ?
neodplienkovany znamena ze aj velku aj malu potrebu robindo plienok ?
@anonym_fff2e2 vie jest, obliect, rozprava,
@anonym_fff2e2 vie jest, obliect, rozprava,
@anonym_autor to nič nemení na tom, že nie je odplienkovaný.....4 ročné deti by sa mu posmievali a do štátnej škôlky ho ani nevezmú.....takže veľa možností nie je....
ja som dala davnejsie skoro 4 rocnu do skupiny s mladsimi detmi, mala vyvojou dysfaziu a prvy x isla do skolky. Nebol ziaden problem, zapadla tam, deti ju mali radi. Posuvala sa socialne dopredu. Myslim, ze kebz bola v skupine rovesnikov tak by im nestacila a mozno by ju medzi seba nebrali. I ked samozrejme zavisi to od konkretnych deti.
Ja by som ho tam kludne dala, take bachorky ze mladsie deti niekoho posunu dozadu vacsinou nie su zalozene na pravde.
ak ma nejake dieta regres, tak urcite nie kvoli tomu.
@negymama skor sa bojim ze kee tie 2 rocne budu plakat za rodicmi zacne qj on a nebude tam chciet chodit lebo tie starsie 4 rocne uz nereisia vobec rodicov a syn nema rad plac a krik
Radšej pretrpieť trochu plaču, ako by mal byť ,,rovesníkom,, na posmech....deti sú rôzne
@negymama skor sa bojim ze kee tie 2 rocne budu plakat za rodicmi zacne qj on a nebude tam chciet chodit lebo tie starsie 4 rocne uz nereisia vobec rodicov a syn nema rad plac a krik
@anonym_autor plaču aj väčšie deti.Dala by som ho tam a, keď to nebude dobre, tak inam.
@anonym_autor plačú aj 2ročné aj 4ročné, to je ozaj jedno, ak Tvojmu synovi programovo vadí plač, tak problém bude tak či onak. Súhlasím s kočkami, že podstatné sú praktické aspekty a ozaj so staršími deťmi by mohol mať syn viac problémov.

a tie dalsie deti tiez su vyvinovo pozadu ako tvoj syn ? je dobre ze bude s mladsimi moze skor zapadnut ako pri rovesnikoch co by sa mu vysmievali
tu vek neni podstatny ale zrelost dietata