Jeden deň bez škôlky
Dobry den vedeli by ste mi poradit ohladom toho ci mozem syna nedat jeden den v tyzdni do skolky? Ma 5 rokov a chodi do školky na 4 hodiny viem ze povinna predskolska dochadzka je povinna az od 2021 ..potrebujem so synom cvicit a ked pride o pol 1 zo školky viem ze uz cvicit nebude pretoze je vzdy unaveny mam problem aby sa vtedy najedol nie to este cvicit🙈 potrebovala by som to aspon do konca roka nemate niekto taku skusenost ci mi moze skolka v tom vyhoviet? Samozrejme v skolke sa spytam to mi pisat nemusite
zaujali nazory mamiciek
Neviem, aky problem v tom vidis - staci ked v skolke povies, ze napriklad na druhy den nepride.
Nepotrebujes ziadne zvolenie skolky.
@veronikadamianko keby aj pýtali a má zdravotný problém, že musíte cvičiť, lekár ti ho dá, či nie?
ja som takto dieťa nedávala do MŠ viac ako rok. Vždy v piatok sme mali volno.... Odhlásila som ho na každý piatok....žiaden problém...
Pozri my sme min týždeň boli v kine s malou. Jednoducho sme len nahlásili že nepríde a tým to haslo 🙂
@deti95060810 toto som potrebovala pocut 🙏realnu skusenost dakujem
@janulik2008 no toto som aj ja ze jeden den lebo by som nestihla ist pre neho..ale ja to teraz potrebujem 3 mesiace aby bol vzdy v skolke iba 4 dni tak som chcela vediet ci ej to realne a niektore maminky to tak tiez robili ci budem chciet nieco nezvycajne od nich
@veronikadamianko určite môžeš, ja proste len deň pred tým poviem učiteľke že nepríde, ona je na celý deň a v piatok ju beriem vždy na obed, a užijeme si spolu deň a ma predĺžený víkend a to už chodí do predškolskej a nikto s tým nemá problém
Rodič moze ospravedlniť dieťa na 3 dni, takže jeden deň keď nepríde nevidím problém
@lenka2710 dakujem tak to skusim nane vyrukovat som zvedava ako pochodim
@veronikadamianko nemusis im nic dopredu oznamovat, len zakazdym povies ze zajtra nepride a bodka.
@veronikadamianko jasné že môžeš, ja alebo muž keď máme voľno tak si zvykneme nechávat malú doma.akurat v ten deň ráno zavolám do jedálne a vyhlasim zo stravy na ten den
aj ja mávam dieťa doma každý piatok. nahlásila som to na pol roka dopredu. len tak, lebo som doma a chcem s ním byť viacej. škôlka naozaj nie je povinná
Moj je uz tyzden doma lebo ma sople a nebola som ani u lekarky a nic nepytaju
@veronikadamianko pracujem v MŠ, žiadne potvrdenie nepotrebujete. Iba nahlásiť deň, kedy dieťa do MŠ nepríde.
Sestra si nechavala jej syna 2x do mesiaca, keď sa mal vrátiť jej muž domov (chodil pracovať prec)
Vracal sa v štvrok poobede a robili si ich "piatočky" kedy malý nešiel do škôlky ale išli niekam s ocom alebo ako rodina. Keď bol v predškolskej tak to nerobili. 🙂 inokedy to neskúšal, vedel ze sa to deje len vtedy keď sa ma jeho otec vrátiť, nie v iné dni keď mu nič nebolo.

Jasné, neviem, aký problém by v tom mal byť.