Kedy je potrebné osobne ísť na zápis do škôlky?
Ahojte, podala som prihlášky do 3 materských škôlok a chcela by som sa opýtať rodičov, ktorí to už riešili — je potrebné ísť osobne na zápis do každej škôlky, alebo stačí absolvovať fyzický zápis len v tej, ktorú preferujeme ako hlavnú? Ako to prebiehalo u vás? 😊
kedze ste si podali prihlasku cez eprihlasky, kde sa udaje nacitavaju zo systemu nie je potrebne ist fyzicky do skolky na zapis, zavolala by som si do jednej z nich a spytala sa ci ju udaje ok a ak sa nevyskytli problemy tak netreba nosit ani rodny list, ani OP (potvrdenie od lekara sa moze vlozit aj do eprihlasok). otazka je ako to vyzaduje vasa skolka kde ste sa prihlasili, ale oficialne netreba ist, to platilo aj pre skolakov aj skolkarov
@anonym_autor my riešime len jednu, ale susedia idú do všetkých troch osobne
Podali sme online. Ani do jednej sme nesli osobne. Ak sa na to niekto bude niekedy pytat, tak poviem, ze dieta bolo chore (v skutocnosti sme dovolenkovali v zahranici)...Mam pocit, ze kazda skolka si toto vyklada po svojom. Kazda z nasich skolok ma iny termin, ktory zverejnili 2tyzdne pred (wtf). Vsetci naokolo v predstihu len nasich 5skolok ako na just najposlednejsi mozny termin zverejnenia.
Nerozumiem ani tomu 'overovaniu', ved v eprihlaske sa tie udaje vsetky natiahli zo systemu. Toto je zas len bordel.
Jedinu vyhodu tej navstevy vidim v tom, ze to dieta si pozrie skolku, ako to tam vyzera. Cize matka si vie dieta lepsie pripravit.
.. ale ja som len demotivovana, pretoze predpokladam, ze do nasej dedinskej ani v okoli moje 3.5rocne dieta nema sancu a zostane nam draha sukromna skolka cislo 5, ktoru mame uplne od ruky :D

@anonym_autor U nas pozadovali aj online zapis a aj osobne prist v kazdej skolke. Osobne, chceli potvrdenie od lekara original, vylacenu online prihlasku, rodny list dietata a overili si udaje podla OP.
Budu ti tu pisat, ze osobne netreba. Ale je to zrejme od skolky. Radsej chod aj osobne.