Koľko percent dochádzky môže predškolák vymeškať?
U nás je to tak,že rodič môže ospravedlniť dieťa max 7 po sebe idúcich vyučovacích dní. Nad už len lekár. Dokopy môže dieťa vymeškať 14 dní za mesiac,alebo súhrnne 21 dní za dva mesiace bez potvrdenia od lekára.
Pýtala som sa to na začiatku sk. roka keďže mavan casto choru dceru a bolo mi povedané ze jedine nad 10 dní doniesť potvrdenie od lekára, a o počte vymeskanych hodín nehovorili nič.
U nás max 7d od rodica, max 14d za mesiac. Nemôže byt od rodiča viac ako 21 dni za dva mesiace. Od lekára “neobmedzene”.
U nás max 7d od rodica, max 14d za mesiac. Nemôže byt od rodiča viac ako 21 dni za dva mesiace. Od lekára “neobmedzene”.
@anonym_25833b je to len čo sa týka chorôb, alebo co keď by som dieťa chcela vziať niekam na týždeň mimo prázdnin počas škôl.roka?
@anonym_25833b je to len čo sa týka chorôb, alebo co keď by som dieťa chcela vziať niekam na týždeň mimo prázdnin počas škôl.roka?
@nelli21 píšem normálne rodinne dôvody, zdravotne dôvody. Nikto u nás z toho nerobí kovbojku. Napríklad Keď ma staršie dieťa jesenné prazdniny, tak nechám doma aj skolkara a napíšem - rodinne dôvody.

@nelli21 v skolke sa to nerata, ci?