icon

Malý 4 ročný krikľúň

rozala111
1. feb 2012

Ahojte, potrebujem nejaké rady a postrehy. Máme 4-ročného synčeka, je celkom v pohode, ale keď sa mu niečo nepáči, resp. niečo nechce urobiř a podobne, tak začne na nás, alebo iných strašne kričať. Je to fakt už únavné, pretože stále počúvam napr. od mojej sestry - booože, to by som ja mojim chalanom nedovolila,a popd. Ale ani my mu to nedovolujeme, najprv. sme ho upozornovali, postupne, sme mali, že sa nám zatvorili ušká a nič nepočujeme, a ak niečo chce, nech je ticho, a už mi fakt aj vyletela ruka a dostal po zadočku, takú, aby sa nepovedalo, ale nič nepomáha, máte nejaké rady? ďakujem.

alyce
1. feb 2012

@rozala111 mne to dneska spravil maly, tiez ma 4, najprv som mu vysvetlila, preco nemoze mat co chce, nepomohlo, krical este viac, aj po skrini pobuchal, tak som mu povedala, ze bude v izbicke dovtedy, kym sa nebude chciet ospravedlnit, zavrela som dvere a odisla. Asi 3 minuty tam ronil krokodilie slzy, potom ticho, otvoril dvere a uz krical prepaaac. Neviem, ci to u vas zaberie, ale skus 🙂

sante81
1. feb 2012

@rozala111 ja mam 2 a pol ročného a nevie ešte rozprávat celé vety, ale za to jeho pistanie ,ked mu neurobím po vôli az mi vlasy dupkom stávaju, robí to asi 5 dní a mna ide slak trafit, nepomáha dohováranie, ani ked dostane po riti ani ignorovanie. tiez neviem ako reagovat, ked sa chce ist ráno o 8 kupat a pritom vie ze sa kupeme večer, tak pisti a reve aj 30 min.