Mamičky zo Zelenča, ktorým nechcú zobrať deti do škôlky
Milé mamičky zo Zelenča, v pondelok som sa dozvedela, že deti, ktoré boli prijaté do škôlky s podmienkou zlúčenia ZŠ s MŠ, prijaté nebudú. Dozvedela som sa to náhodou, keď som volala riaditeľke (chcela som vedieť, čo mám synovi nachystať do škôlky). Zdá sa mi veľmi nekorektné neinformovať rodičov aspoň mesiac dopredu, keďže od 2. septembra nastupujem do práce. Nechápem, na čo čakali! Teraz neviem, ako za necelé 2 týždne nájdem škôlku pre syna. Chcela by som podniknúť nejaké kroky - spísať petíciu a pod., pretože, podľa mňa je toto vyslovene "podraz". Čo budete robiť vy?
@tinkerbell naštvaná si plným právom, no neviem, či by ti petícia pomohla, najmä keby nešlo o obyvateľov Zelenča....Jednanie riaditeľky je maximálne nekorektné, neviem, či si bola na zápise a kedy, do mesiaca je riaditeľka povinná ťa písomne informovať o prijatí, či neprijatí. Zrejme sa tak nestalo, zájdi za zriaďovateľom, skús pohľadať voľné miesta v škôlkach v okolitých dedinách. Potom už len opatrovateľka 😠 , drahý špás, ale preklenula by si čas, kým sa niečo uvoľní.

rovno zavolaj do TV....ja by som sa ne*****