icon

Máte skúsenosti s fyzickými trestami v MŠ Most pri Bratislave?

tani5ka
13. aug 2026

Ahojte , otázka smeruje na rodičov, ktorých deti chodia/chodili do Mostu pri Bratislave do škôlky a majú skúsenosť s neadekvátnym zaobchádzaním s deťmi.
Zachytila som na fb skupine príspevok o fyzických trestoch, ale nikto sa mi k tomu nevyjadril. Môj syn tam ma nastúpiť , nie sme odtiaľto, sme tu noví a veľmi ma zaujíma, čo sa tam deje. Ďakujem.

henikap123
Dnes o 09:03

@tani5ka a do ktorej budovy ho prijali? Aj ja som citala na fb prispevok.

Syn chodil (teraz ide do skoly) na 29.augusta do 2 tried s roznymi ucitelkami, ktore sa menili. Chodil stastny a spokojny. Ucitelky boli niektore extremne mile. Teraz tam chodi syn susedky, ucitelky zrejme tie iste je spokojny. Dcera susedky chodila na bratislavsku, tiez ide teraz do skoly, boli velmi spokojni, ma druhu dceru a do prihlasky si uviedla ze chce aby chodila na bratislavsku lebo pozna ucitelky a je spokojna. A tretej susedky 4 rocny nastupil na sportovu minuly rok a tiez chodil rad do skolky.

Mojho druheho syna prijali na sportovu. Nemam vobec zly pocit z tych prispevkov. A ani ty nemusis mat. Jedna pani co pisala na tom fb, mi prisla ze ma so vsetkym problem.