icon

Materská škôlka Macharova v Bratislave - referencie

eliasa
20. feb 2014

Prosim, vie mi niekto poskytnut referenciu na MS Macharova, Bratislava? Dakujem, Elena

alabama0011
•
9. mar 2014

aj mna by zaujimali nejake infosky 🙂 nikto nic?

eliasa
autor
•
11. mar 2014

@alabama0011 Ahoj, takze infosky ti uz mozem dat aj ja... zacali sme tam chodit a som nadsena. vyborny pristup, naozaj zaujimavy program pre deti, saunovanie 2xtyzden (bolo super, hlavne v tych eskalovanych chorobnych obdobiach - prezili sme bez kaslov), naaadherne priestory, individ. pristup. Ale v podstate staci, ked napisem, ze moje dieta je tam vysmiate a nechce ist domov? tak vela zdaru pri vybere...

eliasa
autor
•
12. mar 2014

prepacte, ja som vam nakoniec napisala o sukromnej skolke kde chodime, na Macharovej ma otocili, ze mi dceru nezoberu, lebo sme novembrovi...

alabama0011
•
13. mar 2014

@eliasa no ved hned sa mi to nezdalo s tym sunovanim 🙂 a ako sa vola ta sukromna?

eliasa
autor
•
13. mar 2014

happy-time.sk

fuzinko
•
3. jún 2014

cauko, ja osobne tu skolku nepoznam, ale minule mi kamaratka tuto skolku velmi vychvalovala, ze dokonca aj dochadza z vrakune tam, lebo mala je spokojna.

nadika1808
•
8. feb 2017

Dobrý deň chcem prihlásiť dcéru do skolky na macharova ul.Kde by som našla prihlášku prosím Vás.Vie mi niekto poradiť. ĎAKUJEM

eliniatko
•
18. sep 2017

Ahojte, my sme začali chodiť na Macharovu, zvažovala som aj Pifflovu ale na Macharovej je taká milá, príjemná pani riaditeľka, že som dala iba tam... Vedela som že v skoro troch mi malého nevezmú, ale dala som aj tak, lebo pani riaditeľka povedala že potom sú tí čo ich nevzali "v poradí" aj cez rok ak by niekto vypadol, a aj budúci... Tento rok má tri (v novembri 4, už ho berú ako 4ročáka) a ho vzali, pani riaditeľka vravela že sa snažili čo najviac deťom vyjsť v ústrety. Škôlka je úžasná, pani učiteľky skvelé, budova možno staršia ale vybavená vcelku dobre (vedia hospodáriť s tým čo majú), v triedach sú namontované nové dotykové tabule s premietačom, všetko pôsobí pekne a čisto, a funkčne, aj keď niektoré veci sú staršie. Režim je dobrý a funkčný, o takmer všetkom sa dá dohodnúť. Od začiatku čo som tam prvý raz vkročila som akosi mala zo škôlky dobrý pocit a sa mi to aj potvrdilo . možno menšia, menej "promovaná" škôlka bez niektorých väčších akcií ako susedná Pifflova, no o to "domáckejšia" a dobre fungujúca. Syn je maximálne spokojný a do škôlky sa teší (on je veľmi spoločenský tvor). Aj kuchyňa je dobrá a väčšinou mu veľmi chutí, pekne papá. Odporúčame všetkými desiatimi.