Môže dieťa s priesvitnými soplami ísť do škôlky?
Ahojte
Dieta ma priesvitne sople , malo, ziadne dalsie priznaky , planujem dat dieta do skolky v utorok viac uz na ocr byt nemozem , bude to 8 dni co bude doma a na 9 den pojde do skolky
Sople priesvitne, netecu, dieta nekasle, nekycha, ziadna teplota, len ked si vsimnem , ze sa jej v nose lesknu sople tak jej nos vyfukam
Dieta hrave, normalne je a pije, spi bez problemov
Je to v poriadku alebo ma “matere” v skolke zabiju?
@anonym_autor normálne ho daj do škôlky. Zase nech to neprehánňajú. Toto je chorá doba. Fakt. Ja byť učiteľkou, tak pokiaľ dieťa nemá horúčku a zápal, tak by mohlo byť v škôlke.
@weronika171717 uz som nahlasila ocr, potiahnem aj vikend a v utorok pojde maly do skolky
@anonym_autor samozrejme, moje deti chodili do škôlky s priesvitnými soplami. Keby pri každom sopli mali byť doma, tak ma vyhodia z roboty.
@weronika171717 uz som nahlasila ocr, potiahnem aj vikend a v utorok pojde maly do skolky
@anonym_autor super. 😉
@eternity24 praveze stara informacie je to, ze ta farba hovori o tom aka je to infekcia!
Si sa zasekla pred 20rokmi?
Precitaj najnovsie guidelines a nesplietaj somariny , este si to nejaka mamicka vezme k srdcu
@anonym_autor Neviem prečo na mňa útočíš. Svedčí to o tvojej inteligencii, ak takto komunikujes. A prosím ta čítaj poriadne. Ja som napisala, že farba soplov neurčuje ci je to bakter alebo vírus infekcia. Že je to starý mýtus. Farba soplov určuje to, ako imunit systém na infekciu reaguje… Niekto iný tam písal, tie stare info o zelených soploch, nie ja. Ja tebe odporúčam aby si si okrem zdravotných prečítala aj guidelines týkajúce sa slušnej komunikácie.
@anonym_autor v úvodnom texte píšeš, že o dievčatku, tu o chlapčekovi.....
@anonym_autor v úvodnom texte píšeš, že o dievčatku, tu o chlapčekovi.....
@anonym_9d7ff6 skocilo mi pismenko
Je to pre teba az tak podstatna informacia akeho pohlavia je dieta? Ine sople ma chlapec a ide dievca?
@anonym_autor mas negatívny výter?
@anonym_9d7ff6 skocilo mi pismenko
Je to pre teba az tak podstatna informacia akeho pohlavia je dieta? Ine sople ma chlapec a ide dievca?
@anonym_autor nie, nie je to pre mňa podstatné, len to celé potom pôsobí nedôveryhodne. Tie písmenká sú dosť ďakeko od seba 🤷♀️
@anonym_autor mas negatívny výter?
@anonym_7fa8d1 aj na zciatku ochorenia som mala negativny vyter z nosa aj z hrdla
@anonym_autor nie, nie je to pre mňa podstatné, len to celé potom pôsobí nedôveryhodne. Tie písmenká sú dosť ďakeko od seba 🤷♀️
Dieta ma stale priesvitne sople
Nekasle nekycha sem tam tecu
Do frasa zeny ja uz neviem co mam tomu decku dat aby tie sople prestali, zajtra 8 den co boli prve priznaky
Dat v utorok do skolky? Infekcne podla mna uz nieje
Ja sa ťa opýtam inak. Ideš so svojím zdravým dieťaťom do škôlky a v šatni sedí dieťa s lesknúcim sa sopľom v nose. Ty nevieš, že už bolo týždeň doma. Vidíš len sopeľ. Si s tým v pohode alebo si 'mater'? a ako učiteľka MŠ sa opýtam ešte jednu vec - vie si tvoje dieťa utrieť nos do vreckovky, vie sa vyfúkať? lebo ak nie a má osoplené celé rukávy, vrátila by som ti ho domov na doliečenie. Aj ja som pracujúca. Chránim nielen ostatné deti, ale aj seba a tiež netúžim byť každú chvíľu chorá pre lesknúce sa nosy. Ak tvoj lekár vie ako to v škôlkach chodí, nech sa podpíše pod potvrdenie, že je tvoje dieťa zdravé a vo výtere nemá žiadny nález.
@anonym_9d7ff6 a ty ako učiteľka mas problém utrieť dieťaťu nos?
Dieta ma stale priesvitne sople
Nekasle nekycha sem tam tecu
Do frasa zeny ja uz neviem co mam tomu decku dat aby tie sople prestali, zajtra 8 den co boli prve priznaky
Dat v utorok do skolky? Infekcne podla mna uz nieje
@anonym_autor Nie, sopel nepatri do skolky. Ci, chces aby aj ine matky ostali na OCR? Hmmm, diiiiky. Pisem ti to ako matka dvoch skolkarov.
@arasidka123 Nema to v popise prace. Do MS patri len dieta bez sopla.
@arasidka123 každých 5 minút? áno mám. Som učiteľka, nie opatrovateľka, ani ošetrovateľka. Je rozdiel utrieť dieťa, ktoré občas kýchne a utrieť dieťa, ktoré je viditeľne choré alebo nedoliečené a vytiera sople do rukáva. Ty máš problém ako matka doliečiť deň, dva svoje dieťa? ideme sa hrať kto z koho?
Neexistuje aby po 8 dnoch dieta bolo jz infekcne
Uz si nemozem dovolit byt na OCR viac dni
@arasidka123 každých 5 minút? áno mám. Som učiteľka, nie opatrovateľka, ani ošetrovateľka. Je rozdiel utrieť dieťa, ktoré občas kýchne a utrieť dieťa, ktoré je viditeľne choré alebo nedoliečené a vytiera sople do rukáva. Ty máš problém ako matka doliečiť deň, dva svoje dieťa? ideme sa hrať kto z koho?
@anonym_9d7ff6 nevsimaj si tu beatu, ta je uplne mimo
Vsimam si ju uz dlhsie v roznych forach, ked vidim tu jej fotku a meno ani necitam co pise
@anonym_9d7ff6 a ja si uz nemozem dovolit dieta nechavat doma dalsi tyzden

@anonym_6e107f ved si to precitaj
Je to podla toho ako zacina reagovat sliznica a IS- co som pisala hned v komentari
Vsetko sa zacina priesvitnym soplom ale isto neznamena, ze zlty je virus a zeleny je bakteria alebo ze cisto biely je bakteria alebo virus
A ani zelene ci zlte sople neznamenaju, ze potrebuje antibiotika a moze ist o virus obycajnej nadchy
Dieta okrem priesvitneho sopla nemalo ziadne dalsie priznaky ale ze absolutne ziadne
@anonym_autor ten clanok si precitaj ty a skus citat covtam pusu nie to co chces pocut a o antb som ja nikde nepisala takze citaj co pisem a skus si nedomyslat pekny vecer prajem