Môžu deti nastúpiť do škôlky počas celého roka?
Ahojte viete mi niekto prosím poradiť ako je to s termínom kedy "berú" deti do škôlky?
Môžu nastúpiť počas celého roka alebo len v isté mesiace?
Moje dieťatko dovŕši tri roky v máji. Vezmú mi ho aj v máji alebo až nasledujúci rok v septembri?
Ďakujem
@mandymoore123 ahoj, dcérka je tiež májová, ja som si podala žiadosť od marca a tak mi ju aj vzali do škôlky... Ale teda nie som z BA, tam to máte asi horšie so škôlkami 😏
@mandymoore123 u nas mozu nastupit aj pocas roka (resp. nastupia k septembru a potom kvazi prerusis dochadzku na isty cas), ale iba ak podas prihlasku pred zaciatkom sk. roku v zapisnom case … v maji/juni budu zapisy uz na rok 2022/2023
kazdopadne treba si skusit zavolat ci sa im neuvolnili nejake miesta v malych triedach pocas roka (napr ze sa nejake deti neadaptovali a rodicia ich odhlasili)
Záleží od škôlky.. my sme boli podať prihlášku až v decembri že od januára nastúpi ale pre covid bola zavretá tak nastúpila v apríli,ale sme na dedine ,tu berú hocikedy deti.

@mandymoore123 no kedze je v maji v BA mas minimalnu sancu ze Ti dieta od maja zoberu.
mas napisane okres BA, takze neviem v ktorej MC byvas. Ale normalny postup v BA je:
- pozries si v tej mestskej casti kde byvas kedy su zapisy do skolok, vzdy je to len 1x rocne, napr. Perzalka mala termin v maji 2021 a deti nastupuju od septembra / par kusov (1-2) vedia zobrat od januara, ked sa niekto prestahuje, prestane chodit., to iste Nove Mesto mestska cast mala v maji....
- kazda mestska cast ma iny datum, jedna moze mat tyzden zapis, ina dva tyzdne, ked to nestihnus, smola,
- podas si prihlasky kam chces do akej skolky a cakas ci zoberu alebo nie.
Kedze tvoje dieta je v maji narodene rataj s tym ze do septembra to musis vykryt sukromnou skolkou.