Najedovaná matka - choré deti v škôlke
Ahojte, potrebujem sa vypísať lebo dnes som bola svedkom úžasnej situácie... Skoro ma je***! Prídem si po dieťa do škôlky, a v šatni stará mama s vnucikom a učiteľka... Rozhovor.. stará mama hovorí že no chlapček ráno grcal hlieny ale myslela som si že sa mu uľaví... Ja len tlak...a učiteľka na to, že no celý deň nepapal, veľmi mu tečú sopliky aj kašle, ani sa mu spinkať nedalo, bolo by dobre ho nechať doma.. a starka tak dobre, tak teda ostane doma.. mala som dosť.. je toto normálne? Normálne som zamrzla..Hlavne že na začiatku roka omáčky ako bude ranny filter, že dieťa nevezmú pri naznaku choroby...alebo ked sa im niečo nebude zdať tak volajú domov.. uhm 🤬🤬🤬 a samozrejme môj syn vydržal v škôlke až 6dni a už išiel soplavy zo škôlky 🤯 ... Milujem vás, mamičky, ktoré nechávate choré deti doma 💗 ste super!
Ja ta plne chápem,my už sme v škole,tak je to lepšie.
Ono človek by aj zareagoval na mieste...rozčúlil sa,ale zostaneš taký zaskočený,že nemáš slov.A doma si človek povie veď som mohla toto-tamto mohla som sa ozvať.
Ranný filter je doležitý,u nás v školke nebol a deti vkuse choré.
Keď niekto na Slovensku toto v školkách porieši tak si zaslúži medailu lebo fakt je to neriešitelné.
A najhoršie,čo tu už odznelo,dieťa je infekčné keď ešte nemá príznaky takže tak.
Prajem všetkým peace✌️a nech sú naše deti zdrave.
Bude jar a leto a virozy hádam pominú.
@majinka81 ďakujem za krásny komentár ❤️ ostáva len vydržať

@lenkapk2 posielam lásku ❤️ pekný večer aj vám