Neskorší nástup do škôlky
Maminky, prosim poradte, syncek je prijaty do skolky od 3.9. ale posledne 2 tyzdne sa mi pocikava a pokakava. Nechce ist na WCko, do nocnika. Rozmyslam, ze by som ho dala do skolky od 1.1.2024. Neviete, ci ked pojdem za riaditelkou mi to schvali? ci je to mozne? dakujem.
@hu3hu3 treba zavolať riaditeľke a uvidíš.....ťažko budú držať miesto jednému dieťaťu/hoci budeš škôlku platiť aj keď tam nechodí, ak majú v poradovníku ďaľších 20detí ktoré čakajú na miesto....ale samozrejme môže ti povedať nech nastúpi až neskôr...treba sa ale dohodnúť priamo s riaditeľkou, možno len povie že počkať mesiac kým sa situácia nezlepší.....určite ale dieťa nedávaj bez toho aby o tom učiteľky vedeli, lebo ti ho vylúčia....
@hu3hu3 pokiaľ budeš platiť školné každý mesiac, nevidím dôvod prečo by ti nedržali miesto. Im to môže byť jedno, peniaze im pôjdu a budú mať o 1 dieťa na práci menej. Ja som tak odhlasovala syna na 3-4 mesiace len z obedov ale školné 25€ som platila normálne. Bolo to zo zdravotných dôvodov ale nikto sa ma na nič nepýtal. Takže skús zavolať, povedz čo je vo veci a buď pochodis rovnako alebo ti povie aby si ho prihlásila o rok. Otázka či si to môžeš dovoliť, neviem či nejdeš do práce skôr.... No možno má len také obdobie a rýchlo sa zase začne pýtat..

@hu3hu3 ak mas kontakt na riaditelku zavolaj jej a spytaj sa. v niektorych skolkach beru aj deti s plienkami