icon

Oplatí sa kúpiť inhalátor pred nástupom do škôlky?

23. aug 2026

Pozerám OMRON C28P nakoľko je vo viacerých diskusiach odporúčaný. Dieťa ide prvý krát do škôlky. Viem že na isto neuškodí ale je to kúpa hodná vyše 70 eur? Máte pocit, že skutočne uľahčil škôlkarske choroby?

katarinka73
23. aug 2026

Áno ja som kúpila keď išla dcéra do školy mám ho 8 rokov je to super vec inhaluje už sama určite to využijes

anonym_12d6fa
23. aug 2026

my sme vyuzili inhalator od priblizne 1 do takmer 10 rokov zivota dietata. takze ano, oplati sa. je mnozstvo ochoreni, kde ho mozete v ramci liecby vyuzit a pomoct tym liecbu urychlit.

2691
23. aug 2026

@anonym_autor ahoj, spomínaný inhalator je dobrá vec pre deti a využijete ho aj vy dospelí.
70 € usetri na zbytočných maskrtkách a veciach podobných.Alebo daj každý deň bokom 5€ a o dva týždne máš na inhalator. Ja som to robila tak, že skôr,ako som išla k pokladni, prezreli som si košík ešte raz a niečo som z neho vyhodila von....

cyberk
23. aug 2026

Ja som bola skepticka, ale je to fakt super vec 🙂

mullerova46
23. aug 2026

@anonym_autor určite sa oplatí. U nás používa syn a aj my rodičia

autor
23. aug 2026
@2691

@anonym_autor ahoj, spomínaný inhalator je dobrá vec pre deti a využijete ho aj vy dospelí.
70 € usetri na zbytočných maskrtkách a veciach podobných.Alebo daj každý deň bokom 5€ a o dva týždne máš na inhalator. Ja som to robila tak, že skôr,ako som išla k pokladni, prezreli som si košík ešte raz a niečo som z neho vyhodila von....

@katarinka73
@anonym_12d6fa
@cyberk
@mullerova46 ďakujem baby, tak ho vyskúšame. Snáď sa malý naň naučí 🙂

@2691 ďakujem, ani nejde o to, že by som nemala naň 70€ ale práve ako ty si dosť strážim na čo míňam peniaze a nechcem minúť 70€ za niečo, čo by nemalo žiadny efekt.

2691
23. aug 2026
@anonym_autor

@katarinka73
@anonym_12d6fa
@cyberk
@mullerova46 ďakujem baby, tak ho vyskúšame. Snáď sa malý naň naučí 🙂

@2691 ďakujem, ani nejde o to, že by som nemala naň 70€ ale práve ako ty si dosť strážim na čo míňam peniaze a nechcem minúť 70€ za niečo, čo by nemalo žiadny efekt.

@anonym_autor 💙 kiež by ste ho potrebovali čo najmenej 😻

autor
24. aug 2026
@2691

@anonym_autor 💙 kiež by ste ho potrebovali čo najmenej 😻

@2691 ďakujem❤️ dúfam že pôjde viac ako prevencia než pri chorobách

dory11
24. aug 2026

@anonym_autor to neviem či uľahčil ale máme inhalator od 8 mesiacov dcérky a minimálne nie raz nás zahŕňali pred nemocnicou teda aj povedané preto sme ho kupovali aby sme neskončili v nemocnici

autor
25. aug 2026
@dory11

@anonym_autor to neviem či uľahčil ale máme inhalator od 8 mesiacov dcérky a minimálne nie raz nás zahŕňali pred nemocnicou teda aj povedané preto sme ho kupovali aby sme neskončili v nemocnici

@katarinka73
@anonym_12d6fa
@2691
@cyberk
@mullerova46
@dory11
Ahojte baby, inhalátor máme doma. Prosím, ako ste naučili deti aby sa nebáli inhalovať? Syn sa toho bojí. Zatiaľ mu ukazujeme s manželom ako inhalujeme my , nenútime ho ale keď sa ho spýtam, či to vyskúša on tak odmieta a ide sa skryť.

anonym_98529a
25. aug 2026

@autor napr takto: 'pozri stopneme 5-10minut na telefone a pocas nich mozes pozerat YT.... ale iba ak pojde inhalator'.... najprv sedis vedla neho a len drzis pri nom masku ..na dalsi den blizsie k tvaricke.... postupne to zacne viac akceptovat a po par dnoch si ju necha nasadit....

autor
25. aug 2026
@anonym_98529a

@autor napr takto: 'pozri stopneme 5-10minut na telefone a pocas nich mozes pozerat YT.... ale iba ak pojde inhalator'.... najprv sedis vedla neho a len drzis pri nom masku ..na dalsi den blizsie k tvaricke.... postupne to zacne viac akceptovat a po par dnoch si ju necha nasadit....

@anonym_98529a môžem vyskúšať, ale zatiaľ na neho takéto vyjednávanie moc nefunguje. Ešte tomu nevie dobre pochopiť. Ale vyskúšam to. Ďakujem. Pôjdeme na to postupne.

mullerova46
26. aug 2026
@anonym_autor

@katarinka73
@anonym_12d6fa
@2691
@cyberk
@mullerova46
@dory11
Ahojte baby, inhalátor máme doma. Prosím, ako ste naučili deti aby sa nebáli inhalovať? Syn sa toho bojí. Zatiaľ mu ukazujeme s manželom ako inhalujeme my , nenútime ho ale keď sa ho spýtam, či to vyskúša on tak odmieta a ide sa skryť.

@anonym_autor presne ako ste napísali že sme ukázali my. Ale on sa až tak nebojí skoro ničoho takže nemáme takéto problémy všeobecne. Ale pri inhalovani stále pozerá rozprávky aby vydržal aspoň 10 minút 🙂