icon

Ospravedlnenie predškoláka a nové pravidlá škôlky

20nina14
Dnes o 06:22

Baby, tie co mate v skolke predskolaka ako funguje system ospravedlnovania po novom. Nasa skolka je v miernejsom pasme. Krsniatko chybalo v skolke 7 dni zo zdravotnych dovodov. Jej pediatricka povedala, ze 7 dni ospravedlnuje rodic a ak by chybala uz 8.den tak da doktorka ospravedlnenku. Ale v skolje tvrdia, ze ked chyba 7 dni uz doktorka musi dat potvrdenie, ale doktorka si stoji za svojim. Dakujem

anonym_6e755a
Dnes o 06:24

Ak rodic bol u lekara na zaciatku a konci choroby ospravedlnenku dava lekar, navyse ak nahodou rodic ma OCR. Ak rodic ako niektori zvyknu tam isiel len po papier tak vtedy lekar ma pravdu - nema ziaden zaznam o priebehu choroby v karte a nemusi dat na tych 7dni ospravedlnenie.

anonym_5e3d69
Dnes o 06:28

@20nina14 Pravdu má doktorka, rodič ospravedlňuje 7 po sebe idúcich vyučovacích dní.

patka06
Dnes o 06:34

Otvor si Usmernenie ministerstva školstva - presne rozpísané aj s príkladmi , 7 dní ospravedlňuje rodič
https://www.direktor.sk/aktuality/32813/pravidl...

anonym_877edf
Dnes o 06:41

Dr. ma pravdu.

anonym_a354e4
Dnes o 06:49

Uz na 8mi den potrebuje od doktorky,ked by prislo uz v stredu do skolky,staci rodic.

anonym_20fce6
Dnes o 09:05

Ja mám strašné nervy na tento nový systém. U nás v škôlke to zase chápu tak že sa počíta aj víkend 😅. Dieťa bežná choroba - kašeľ, sopel nič čo by potrebovalo návštevu doktorky. Doma štvrtok - utorok, dnes ešte kašlalo ale do škôlky ísť muselo. Byť to na mne nechám ho ešte 1-2 dni doma aby sa vyliečilo úplne, nechcela som už ale skoro zdravé dieťa trepať k doktorke aby sa zase nakazilo. Doktorka papier nedá kým dieťa nepríde na vyšetrenie ideálne na začiatku choroby, čo samozrejme chápem. Tiež ale nie je nadšená keď tam deti chodia s vecami ktoré sa dajú liečiť bez doktora. Mne ale OČR netreba takže nemá zmysel aby som s bežnou chorobou zaťažovala na začiatku doktorku. Celé zle, zbytočne komplikované.