icon

Po škôlke je doma horor

15. sep 2022

Ženy, dieťa mi nastúpilo do škôlky, neznáša to tam (zatiaľ), nechce tam chodiť a celý deň čaká kedy pre neho prídem..zje niečo, pospi niečo , ale ja keď pre neho prídem domov je to horor, on má normálne záchvaty nervov, kričí , zjape, jak pavian.mne sa chce veľa krát plakať , čo som už zúfalá , unavená..on je veľmi ťažká povaha aj za normálnych okolností ale toto je horor , my sme nervozny z neho celá rodina , ten čo robí

Strana
z4
gabika0825
16. sep 2022

@danyelia 👍🏼 tiež som tohto názoru… ak by autorka dieťa zobrala zo škôlky a prestala ho tam dávať, že nie je zrelý na škôlku (bože môj tieto názory) 🙈, tak to neskôr bude ešte horšie najmä pri takejto povahe dieťaťa. Tiež mi pride že je rozmaznaný. Nuž ale to už je na autorke. No tým, že sa pred ním rozplače tomu moc nepomôže.

gabika0825
16. sep 2022

@lucka_ke Môže byt aj to ale prikláňam sa k tomu že skôr to robí na protest alebo je to skratka viac introvertné dieťa. Ak bolo dotetaz zvyknuté iba na mamu, ako autorka píše tak sa bez nej nepohol, keďže jej ho nikto nechcel ani len postrážiť tak na take deti to môže byt ešte náročnejšie začleniť sa do škôlky do kolektívu. Ja byt autorkou by som ešte pockala pár mesiacov či sa to zmení a adaptuje sa

miriam11
16. sep 2022

Ignorovať tieto výstupy. On presne vie,, co chce správaním dosiahnuť. Nič sa mu nestane,neboj. Prejde to,len vydržte.

lucka_ke
16. sep 2022

@miriam11 no určite je 3-ročné dieťa dokonalý manipulátor, ktorý má premyslený plán ako ovládnuť rodičov... to nemyslíš vážne

Strana
z4