Poraďte darček pre učiteľku v materskej škole
Otázka hlavne pre pani učiteľky.
Dcéra tento rok končí MŠ, aký darček/pozornosť vás osobne najviac poteší od deti? Rada sa nechám inšpirovať. Ďakujem
oriešky, čaj, tabuľka kvalitnej čokolády
oriešky, čaj, tabuľka kvalitnej čokolády
@anonym_1d4591 A co ak ma rada nekvalitnu polsku cokoladu?
Hlavne ziadne salocky,obrazky,kozmetiku a pod. ..
Fakt je lepsie dat pohar domaceho medu,vylupanych orechov,dobru kavu....
Mna by potesili aj domace mydielka,ale tiez to nema rad kazdy..
Kvietok, poďakovanie, objatie. Z vyššie písaného veru ani dobrá káva, orechy, či med nie. Neľúbim.
Dôležitá otázka aj je za akú sumu. Ale také ovocie v čokoláde je fajn pre mňa.
My sme kupovali teraz takýto kreatívny set zo stránky www.bearbox.sk trošku taká zmena tak uvidíme čo povie pani učiteľka
My sme kupovali teraz takýto kreatívny set zo stránky www.bearbox.sk trošku taká zmena tak uvidíme čo povie pani učiteľka
@silvia8313 mňa by veru toto moc nepotešilo. Musíš si to dorobiť a ešte ak sa ti to aj farebne nehodí do interiéru,bude jej to na nič. Teda asi len na prach. Ale uvidíš no.
To už jeden kvietok sa nenosí či? Dala by som dieťaťu nejakú ružu alebo čo do ruky a vybavené
@silvia8313 preboha, to je čo? Nechápem
To už jeden kvietok sa nenosí či? Dala by som dieťaťu nejakú ružu alebo čo do ruky a vybavené
@brrunetkaa nie, nenosí, mnoho detí nosí "rárohy" pretože rodič chce a dieťa ani nevie podstatu, prečo to ide učiteľovi strčiť do ruky.
@silvia8313 tak toto je riadna blbosť , pokiaľ to nieje učitelka vytvarnej tak fúúúú

@fifina75 Lego Duplo