icon

Poraďte darček pre učiteľku v materskej škole

fifina75
Včera o 19:10

Otázka hlavne pre pani učiteľky.
Dcéra tento rok končí MŠ, aký darček/pozornosť vás osobne najviac poteší od deti? Rada sa nechám inšpirovať. Ďakujem

anonym_e21a1d
Včera o 19:22

@fifina75 Lego Duplo

anonym_1d4591
Včera o 20:09

oriešky, čaj, tabuľka kvalitnej čokolády

anonym_e21a1d
Včera o 20:27
@anonym_1d4591

oriešky, čaj, tabuľka kvalitnej čokolády

@anonym_1d4591 A co ak ma rada nekvalitnu polsku cokoladu?

jaja1979
Včera o 20:40

@fifina75 sušené ovocie, orechy, pozri Mixit, majú toho v ponuke veľa

osky
Včera o 22:08

Hlavne ziadne salocky,obrazky,kozmetiku a pod. ..
Fakt je lepsie dat pohar domaceho medu,vylupanych orechov,dobru kavu....
Mna by potesili aj domace mydielka,ale tiez to nema rad kazdy..

zuzana2910
Dnes o 01:49

Kvietok, poďakovanie, objatie. Z vyššie písaného veru ani dobrá káva, orechy, či med nie. Neľúbim.

elz1920
Dnes o 04:06

Poukážka do kníhkupectva.

anonym_d50fbe
Dnes o 04:12

Dôležitá otázka aj je za akú sumu. Ale také ovocie v čokoláde je fajn pre mňa.

silvia8313
Dnes o 05:08

My sme kupovali teraz takýto kreatívny set zo stránky www.bearbox.sk trošku taká zmena tak uvidíme čo povie pani učiteľka

anonym_9c106c
Dnes o 06:24
@silvia8313

My sme kupovali teraz takýto kreatívny set zo stránky www.bearbox.sk trošku taká zmena tak uvidíme čo povie pani učiteľka

@silvia8313 mňa by veru toto moc nepotešilo. Musíš si to dorobiť a ešte ak sa ti to aj farebne nehodí do interiéru,bude jej to na nič. Teda asi len na prach. Ale uvidíš no.

brrunetkaa
Dnes o 07:11

To už jeden kvietok sa nenosí či? Dala by som dieťaťu nejakú ružu alebo čo do ruky a vybavené

belllinka
Dnes o 07:26
@silvia8313

@silvia8313 preboha, to je čo? Nechápem

zuzana2910
Dnes o 07:30
@brrunetkaa

To už jeden kvietok sa nenosí či? Dala by som dieťaťu nejakú ružu alebo čo do ruky a vybavené

@brrunetkaa nie, nenosí, mnoho detí nosí "rárohy" pretože rodič chce a dieťa ani nevie podstatu, prečo to ide učiteľovi strčiť do ruky.

anonym_da6120
Dnes o 07:30
@silvia8313

@silvia8313 tak toto je riadna blbosť , pokiaľ to nieje učitelka vytvarnej tak fúúúú