Prečo Edupage stále zasiela upozornenia o absenciách?
Ahojte pred cca 2 tyzdnami bola dcera chora uz ked som pre nu isla do skolky v piatok mi pani ucitelka povedala ze pravdepodobne bude chora. Mala nadchu a doma potom aj zvysenu teplotu tak som ju nechala doma cely tyzden a aj nasledujece 3 dni dalsieho tyzdna. Pytala som sa ucitelky ci musim pisat do edupage dovod nepritomnosti na co mi povedala ze nemusim ze staci ked napisem sukromnu spravu cez edupage bud jej alebo druhej ucitelke. Dcera ma 3 roky nastupila od septembra do skolky. Spravu som napisala ucitelkam z obedov som ju odhlasila ale stale mi chodi upozornenie ze mam nevyriesene absencie za ten tyzden co bola doma. Mam aj tam napisat dovod nepritomnosti?
@anonym_autor
podaj elektronickú žiadosť o po ospravedlnenie, kľudne uveď, zdravotné dôvody, oni to odkliknú.
Je úplne jedno čo tam napíšeš len to napíš. Alebo povedz učiteľke nech to odklikne.
Nám povedali, že si to nemáme všímať, keď nie je predškolák.
@anonym_autor mne to tiež chodí a to robím vo školke kde mám dcéru 😀 len to pripomeniem vždy ucitelke ona to nahodí a už to je ok
@anonym_autor pretože sa to nedá nastaviť na malkáčov a veľkáčov. Aj ja mám zmiešanú skupinu a keď zadám dochádzku, rodičovi hneď príde upozornenie, že dieťa chýba. Moji rodičia napíšu aj drobcom krátko "zo zdravotných dôvodov" a hotovo. O nič nejde 😊 a keďže bude budúci rok povinný aj pre deti od 4 rokov, aspoň už budeš mať vytvorený návyk 😉

treba ju len ospravedlniť , dôvod netreba písať
V sekcii dochádzka - pridať el. žiadosť o ospravedlnenie treba to tak robiť vždy aby to bolo v poriadku pretože učiteľky to nevedia urobiť sami