Prečo v škôlke niekto neodzdraví?
Ahojte len taký výlev, nič viac....
Vojdem v škôlke do šatne, sedeli tam dve mamičky s deťmi... Vravím, dobré ránko. Nič.
Hlasnejšie vravím, dobré ránko!
A len ticho a nič
Potom sa ma moje dieťa pýta ,prečo ma neodzdravili...
@hsara99 cítila som sa fest trápne, ešte si vravím, trapaaaas
Lebo keď som vošla dnu,tak na mňa pozerali a potom druhý raz keď som pozdravila,tak už som si povedala že trapas
no a to potom vidia aj ich deti a vieme preco sa vytraca slusne spravanie. odzdravit je absolutny zaklad, aspon pre mna, aj ked niekoho nepoznam. ale ked je to v skolke, tak asi sa z videnia poznate, je to ich hanba
Tak ako pisala vysse pani vizitka rodica nie vsetci rodicia spravne vychovavaju a dávajú správny priklad svojim detom
Preto je take správanie deti v dnesnej dobe ze si nic nevazia a su zli k sebe
Ja by som povedala.dietatu preco sa nepozdravili tak podla nalady bud 1. Nemaju naladu sa odzdravit alebo 2. Rodicia ich nenaučili 😁😁
Mne sa toto stáva bežne u nás na dedine.
Pozdravím, ešte sa aj dívam na toho človeka a on ma neodzdraví.
Naproti tomu sa mi stáva, že skôr "tá drzá mládež" ma pozdraví :D
Kedysi nás učili,že pozdraviť je slušnosť,ale odzdraviť je povinnosť. A áno ,keď to deti vidia,ako sa správajú ich rodičia,tak potom to tak aj vyzerá na ulici. So mnou sa zrazí dieťa na schodoch a ani bú,ani choď do pi.. ani nič. Asi čaká,že budem ja jeho zdraviť. Tiež veľakrát prídem na detské ihrisko,ja chlap po 50-ke pozdravím mladé šťandy 25 ročné ,tiež som myslel že prvý krát nepočuli,tak pozdravím znova a len hľadia ako teliatka. A to je budúcnosť..
Nastastie, u nas v skolke sa pekne vsetci zdravia, niekedy pozdravim prva ja, niekedy protistrana...pekne nas zdravia pani ucitelky, pani upratovacky, dcerke sa prihovoria...sme dedinska skolka s 9 triedami 😊
Možno sa odzdravili, ale tak potichu, ja niekedy na odzdrav len kyvnem hlavou. A teraz rozmýšľam, ze možno aj mňa veľa ludi berie ako tela 🙈 tak neviem no, ja som niekdy tak zamyslena, ze sa mi stane, že zabudnem aj pozdraviť 😀
@777januska777 neodzdravili.... pozerala som sa na ne,lebo tam v šatni boli len dve. Nuž ale keď si to dieťa všimne a pýta sa, to je už čo povedať
No neviem, zas nie je to tragická vec ani pre teba ani pre nich ani pre dieťa. Ved v konečnom dôsledku je to taka hlúposť. A keď sa na to dieta pýta, no tak asi by som povedala, ze nepočuli alebo ze majú veľa starosti v hlave.
Hlupe telce.. dolezite jak ocikany sneh 🙃
Najmä take co vyzeraju jak keby ich z koša vytiahli prave
Je to trapas ale ich trapas nie tvoj. Dietatu by som vysvetlila ze je to preto lebo asi nepoznaju zaklady slusneho spravania. Predpokladam ze ste z mesta tam je to horsie. Kym sme byvali na dedine aj neznami ludia ked sme sa stretli s detmi sme sa pozdravili, prehodili par slov. Ako byvame v meste tak aj na ihrisku ked sa hrame pride niekto a nic. Mamicky nechaju deti nicit hracky co tam su a cumia do telefonu cely cas
Stavím sa,že ani ty si nie vždy odzdravila všetkým,všade.Je pondelok ráno.Mnohi ľudia majú plné hlavy,problémov,plánov,spomienok na víkend a rozmýšľajú už nad prácou.Takze možno nevnímali,rozprávali sa s niekým iným medzitym alebo ťa jednoducho majú na háku.
Riešiš zbytočnosti.
Ja som v tomto hrozná. Ak neodzdravia, tak na ne zamučím. 🤣 Tomu určite rozumejú.
Žeby,výchova?Nechcem vedieť ako vychovávajú svoje deti.Aj mne sa to stáva,že mi neozdravia.Ja potom ešte raz a oveľa hlasnejšie pozdravím a keď nič,tak ich zvysoka... .
Ja ešte poznám také, ze keď treba vyzvedat tak sa so mnou bavia ako s najlepšou kamoškou a keď z toho nič nekvapne tak ma ani nepozdravia pripadne prehliadnu 😅 potom už prehliadam ja
Mám v okolí jedno také teľa, vždy som musela pozdraviť prvá, inak nehrozilo že by pozdravila. Sme rovnako staré, pravidelne sa vídame pri škole, keď ideme po deti alebo v obchode a to teľa vždy buď pozerá do zeme alebo niekde mimo, len aby ma nemusela pozdraviť prvá. Minule si hovorím, no môžem ťa osr.ť, nepozdravím ťa ani bohovi. Odvtedy som ju stretla 3 krát, no už bez pozdravu.
Bola som vedená k slušnosti, ale toto už je aj na mňa moc.
@doriiis veľmi sa mýliš. V areáli škôlky vždy zdravím buď ako prvá alebo odzdravím a sú to ľudia ktorých vidím prvý krát. Keď tam pobehuje kuchárka,tak aj tú s deťmi zdravíme a tak isto aj pani učiteľky z iných tried. Nikdy nevojdem niekde bez pozdravu.
Keď sme jazdili pravidelne busom ,tak ľudia predo mnou len nastúpili a pýtali lístok na zastávku. A my sme zdravili ešte aj toho šoféra. Neviem. Takto som to videla u mojej maminy, všade kde sme išli sme zdravili a toto učím aj svoje deti.

Aj u nas sa to deje. Ale neriešim, je to ich vizitka nie moja 🙂