icon

Prepis predsedu RZ

durikovajana
24. okt 2018

Ahojte baby, stala som sa predsedníčkou RZ MS, musím vybavovať rôzne papierovačky. Zatiaľ som vybavila iba Registračný List. Ešte potrebujem zistiť či sa menili stanovy, potom na daňový musím ísť a čo ja viem, že čo ešte. Je tu niekto kto to už všetko má za sebou a vie mi napísať (alebo môžeme si aj zavolať ) krok za krokom čo a ako a kam ? Ďakujem za radu

interpelacia
24. okt 2018

@durikovajana ahoj. Skus stranku www.srrz.sk, tam je vsetjo pekne rozpisane. Pokial je ms registrovana v srrz.

kk77
24. okt 2018

Odporucam stranku www.rozhodni.sk. zacni vybavovat cim skor,ak chcete brat 2% z dane na buduci rok. Ak si dobre pamatam,musis doniest k notarovi kopiu stanov, potvrdenie zo socialnej, zdravotnej poistovne, kopiu ICO a potvrdenie od banky o ucte. Na zaklade tychto podkladov notar spise zapisnicu a prida vase zdruzenie do zoznamu poberarelov 2% z dane. Pozor, musite to vybavit tusim do konca novembra a musi sa to robit kazdy rok. Odporucam mat ucet vo Fiobanke,lebo je bez poplatkov. Notarska zapisnica stoji okolo 60€. Na comozte pouzit peniaze z 2% je popisane ne tej stranke so zaciatku prispevku. Drzte sa!

durikovajana
autor
25. okt 2018

@kk77 Dakujem

durikovajana
autor
25. okt 2018

@interpelacia Dakujem