icon

Prihláška do škôlky: Ako správne vyplniť tabuľku?

6. máj 2026

Ahojte, dcéru prihlasujem na 2 škôlky, akurát vypisujem prihlášky, ktoré musím odovzdať osobne. Zasekla som sa však na jednom bode. Neviete mi poradiť, či do tejto tabuľky mám napísať všetky škôlky, kde prihlasujem dcéru alebo iba tú konkrétnu jednu kam odovzdávam prihlášku?🙂 ďakujem

Prihláška do škôlky: Ako správne vyplniť tabuľku?
ninka99865
6. máj 2026

A prečo to nepodávas elektronicky?

autor
6. máj 2026
@ninka99865

A prečo to nepodávas elektronicky?

@ninka99865 mám to aj elektronicky podané, ale škôlky kam prihlasujem dcéru vyžadujú aj papierovú prihlášku.

anonym_c2e3a4
6. máj 2026
@anonym_autor

@ninka99865 mám to aj elektronicky podané, ale škôlky kam prihlasujem dcéru vyžadujú aj papierovú prihlášku.

@anonym_autor ako statna institucia maju povinnost elektronicky podane cez slovensko.sk a podpisane KEPom akceptovat na rovnakej urovni ako papierovy dokument s podpisom. ohradil by som sa a argumentoval zakonom o egovernmente.

autor
6. máj 2026
@anonym_c2e3a4

@anonym_autor ako statna institucia maju povinnost elektronicky podane cez slovensko.sk a podpisane KEPom akceptovat na rovnakej urovni ako papierovy dokument s podpisom. ohradil by som sa a argumentoval zakonom o egovernmente.

@anonym_c2e3a4 Vďaka, ale to nebola otázka diskusie. Ja nemám najmenší problém odovzdať im aj papierovú prihlášku, nestojí ma to nič.

anonym_c2e3a4
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c2e3a4 Vďaka, ale to nebola otázka diskusie. Ja nemám najmenší problém odovzdať im aj papierovú prihlášku, nestojí ma to nič.

@anonym_autor chapem 🙂 ja ako ITckar velmi citlivo zas vnimam, ked hlavne statne institucie alebo aj firmy odmietaju elektronicku komunikaciu 😅

k tej teme co som nasiel (my zatial neriesime, a buduci rok uz nebudeme ani na SK riesit),

- podava sa len 1 centralna prihlaska (nie zvlast pre kazdu MS, z toho to vyzera, ze spravite 2 kopie rovnakej prihlasky s oboma skolkami a do kazdej jednu, no vsetko maju elektronicky, takze budu mat duplicitne udaje)
- na 1 prihlaske sa moze uviest 1 a viac MS podla preferencie, pokial nebude miesto na 1., centralny system hlada sa v 2. a pripadne 3.

tolko z verejne dostupnych info 🙂

anonym_2b280e
6. máj 2026

Co na tom nie je jasne? Mas tam jasne P.C. (poradove cislo) podla ich preferencie do prveho riadku das 1.MS, do druheho druhu a do posledneho tretiu. Ak nebude miesto v prvej, budu hladat v druhej ak nebude v druhej tak nasledne v tretej. Nerozumiem, co je na tom nepochopitelne jedndouchsie sa to napisat uz naozaj neda.