Prihláška do škôlky: Ako správne vyplniť tabuľku?
A prečo to nepodávas elektronicky?
@ninka99865 mám to aj elektronicky podané, ale škôlky kam prihlasujem dcéru vyžadujú aj papierovú prihlášku.
@ninka99865 mám to aj elektronicky podané, ale škôlky kam prihlasujem dcéru vyžadujú aj papierovú prihlášku.
@anonym_autor ako statna institucia maju povinnost elektronicky podane cez slovensko.sk a podpisane KEPom akceptovat na rovnakej urovni ako papierovy dokument s podpisom. ohradil by som sa a argumentoval zakonom o egovernmente.
@anonym_autor ako statna institucia maju povinnost elektronicky podane cez slovensko.sk a podpisane KEPom akceptovat na rovnakej urovni ako papierovy dokument s podpisom. ohradil by som sa a argumentoval zakonom o egovernmente.
@anonym_c2e3a4 Vďaka, ale to nebola otázka diskusie. Ja nemám najmenší problém odovzdať im aj papierovú prihlášku, nestojí ma to nič.
@anonym_c2e3a4 Vďaka, ale to nebola otázka diskusie. Ja nemám najmenší problém odovzdať im aj papierovú prihlášku, nestojí ma to nič.
@anonym_autor chapem 🙂 ja ako ITckar velmi citlivo zas vnimam, ked hlavne statne institucie alebo aj firmy odmietaju elektronicku komunikaciu 😅
k tej teme co som nasiel (my zatial neriesime, a buduci rok uz nebudeme ani na SK riesit),
- podava sa len 1 centralna prihlaska (nie zvlast pre kazdu MS, z toho to vyzera, ze spravite 2 kopie rovnakej prihlasky s oboma skolkami a do kazdej jednu, no vsetko maju elektronicky, takze budu mat duplicitne udaje)
- na 1 prihlaske sa moze uviest 1 a viac MS podla preferencie, pokial nebude miesto na 1., centralny system hlada sa v 2. a pripadne 3.
tolko z verejne dostupnych info 🙂
Co na tom nie je jasne? Mas tam jasne P.C. (poradove cislo) podla ich preferencie do prveho riadku das 1.MS, do druheho druhu a do posledneho tretiu. Ak nebude miesto v prvej, budu hladat v druhej ak nebude v druhej tak nasledne v tretej. Nerozumiem, co je na tom nepochopitelne jedndouchsie sa to napisat uz naozaj neda.

A prečo to nepodávas elektronicky?