Problémy s prestupom z súkromnej do štátnej škôlky?
Ahojte, máme dcéru v súkromnej škôlke lebo minulý rok sa nedostala do štátnej.. a teraz mi v každej štátnej škôlke povedia ze to musí ísť ako prihlaska prestupom keďže už v škôlke je aj keď je to súkromná a tým pádom takéto deti prijímajú až keď je fakt miesto navyše a najprv idú deti z e-prihlasky co jej nonsens! Niečo mi uniklo?
Neviem, čo je prihláška prestupom, podávali sme klasickú prihlášku min.rok. Syna prijali bez problémov do štátnej, predtým chodil rok do súkromnej
@queen_el ano minulý rok to tak bilo ale teraz sa to robí cez e prihlášky a prestup ide mimo..v papierovej forme ako doteraz a vo všetkých škôlkach mi povedali ze nemám davat cez e prihlášku lebo dieta už ako keby je prijaté aj keď je to súkromná
Normálne podať prihlášku ani nemuseli vedieť že už niekam chodi
@parvinka0001 vedeli by aj tak lebo aj súkromné škôlky sú zaradené v sieti a každé dieťa má v tom systéme svoje číslo čiže vidia že je prijate
ty si písala už aj na FB 🙈 už tam ti to vysvetlili že to takto nefunguje... čo si nepochopila z tých XY komentárov? myslíš že tu ti to napíšu inak? 🤷
ty si písala už aj na FB 🙈 už tam ti to vysvetlili že to takto nefunguje... čo si nepochopila z tých XY komentárov? myslíš že tu ti to napíšu inak? 🤷
@zuzanka.zuzu ja som nikde nepísala na fb..a ako to teda funguje?tieto info mi podali v škôlke..link na to na fb by mi pomohol nemôžeš ho sem hodiť prosím?
Moja prestupovala pred dvoma rokmi, normálne ju prijali do štátnej, bolo to počas školského roka kvoly sťahovaniu sa. Ako je to teraz po novom, netuším rob tak ako ti kázali v škôlke.
Moja prestupovala pred dvoma rokmi, normálne ju prijali do štátnej, bolo to počas školského roka kvoly sťahovaniu sa. Ako je to teraz po novom, netuším rob tak ako ti kázali v škôlke.
@kvietok1233 tento rok sa to zmenilo
Ano je to tak treba ziadat o prestup, mne to potvrdili v 2 skolach kam davame prihlasku, povedali mi ze mam eprihlasky vymazat lebo kedze uz chodi do sukromnej skolky ktora je v sieti tak by to automat nemusel spravne vyhodnotit. Naozaj sme rukojemnikmi teraz a hrozi ze dieta ktore ma 4,5 roka nikam neprijmu. Zajtra mam stretnutie s riaditelkou spadovej skolky tak som zvedava co mi povie.

Neviem, čo je prihláška prestupom, podávali sme klasickú prihlášku min.rok. Syna prijali bez problémov do štátnej, predtým chodil rok do súkromnej