Škôlka Happy Land v Malackách a vaše skúsenosti
Ahojte,
hladame pre nasu ratoslest nasu prvu skolku, chcela by som sa opytat na skusenosti - referencie na sukromnu skolku Happy Land v Malackach.
Dakujem Vsetkym.
Brumka, daj vediet ako si sa rozhodla, zelam vsetko dobre a dakujem za pomoc.
julia33, ked zacnete skolku navstevovat, podel sa s nami o skusenosti. Moc som zvedava.
myslim, ze konkurencia prave vystrcila rozky 🙂))))))))
BOHUZIAL, my uz navstevujeme Happy Land a sme maximalne spokojni.
ale nema to byt o reklame ale o skusenostiach - takze vsetky prispevky su vitane DAKUJEM
v happylande prave odchadzaju 2 ucitelia z 3, tak hadam prijme majitelka nejakych dobrych novych
julia33 a to bol snad vtip, ze majitelka sa stara tiez o deti 😝 to urcite nie, neni toto z tvojej strany skryta reklama na happy land?
a ze nanovo vymalovana a velke ihriska 😲 hovorime o tej istej skolke? tie velke ihriska myslis to jedno jedine s tymi 2 komunistickymi starymi drevenymi preliezackami ci co to je?
chcem este povedat, ze nemam nic proti happyland, prave naopak, je dobre ze je taka moznost v malackach, aby sa deti ucili od malicka anglicky, a ze je dobre ze ich nie je v triede 25 ale len 13. Len som chcela uviest par veci na pravu (realnejsiu mieru), a ako sa hovori, lepsie je raz vidiet (alebo zazit) ako 100x pocut
@strawberry17 čo sa týka dvoch učiteľov: jedna pani učiteľka ide na MD a odchádza jeden pán učiteľ, ale namiesto nich už sú prijaté 2 nové učiteľky takže stav by mal byť: 3 učiteľky a čo sa týka majiteľky, tak keď momentálne v škôlke je, tak sa o deti aj stará (v škôlke stále byť nemôže, lebo nejaké veci treba riešiť aj mimo nej, že .... ).
Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 😉 🙂
Ihriská sú dve: jedno je vpredu a jedno je vzadu (to samozrejme vidieť z vonku nie je). A čo sa týka ihriska vpredu - ted drevený domček určite nie je starý komunistický 😉 🙂
julia33 Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana 6. jún o 12:52
lua Škôlka je nanovo vymaľovaná; minulý víkend sa maľovalo 27. jún o 22:21
tak to je fakt super skolka ked ju nanovo vymaluvavaju kazde 2-3 tyzdne
@strawberry17 v prvom kole boli maľované niektoré triedy a v druhom kole spoločné priestory 😉 🙂 .... ono za pochodu sa nedá všetko maľovať naraz. A v tejto škôlke prázdniny nie sú, takže čas, kedy detičky v škôlke nie sú bohužiaľ nie je.

Ahojte, prave sme sa s mazelom vratili z prvej navstevy skolky Happy Land, stretnutie s pani riaditelkou zanechalo na nas moc prijemny dojem.
Skolka je moc pekna, nanovo vymalovana - prerobena, maju velke ihriska pre decka. Je vidiet, ze sa stale snazia nieco zdokonalit a hlavne ma prekvapila velka angazovanost majitelky, ktora dokonca sama pracuje s detmi.
- mala som moznost vidiet aj pracu ucitelov s detmi.
My sme sa uz rozhodli.