icon

Škôlka počas korony

mimona12
29. aug 2020

dali by ste teraz dieta do skolky ak ste doma s druhyn?

miskooo1987
29. aug 2020

Áno... nedal by som asi jedine v prípade ak by som doopatrovaval chuti matku/svokru...

janka54321
29. aug 2020

Určite ano

pribinak
29. aug 2020

Áno, dala. Korona tu bude ešte veľmi dlho.

berny800
29. aug 2020

Jasné, dala.

purplevesna
29. aug 2020

Ja nedávam, som doma s menšou, 10m, tak nechám aj toho 4r. Aspoň mi nebude na chvíľu nosiť choroby, nemyslím koronu ale hocičo iné. Plánujem, že aspoň september- október ho nechám doma a dovtedy sa uvidí aj vývoj korony.

leuchtturm
29. aug 2020

Ano, dala by som. Vdaka epidemiologickym nariadeniam je na Slovensku malo koronou nakazenych ludi, takze pravdepodobnost, ze sa ti tam mala nakazi je nizka.

nanan11
29. aug 2020

Ahoj, tiez som v rovnakej situacii a neustale to zvazujem..nemam z toho velmi dobry pocit no starsia sa uz do kolektivu dost pyta a nechcem ju o to oberat..tak drzme si palce, snad sa to opat upokoji..
@pribinak super vystizne povedane...veru neda sa izolovat donekonecna..

maculka8
29. aug 2020

@mimona12
@mimona12 ja som v apríli najprv nedala...ale potom som sa pytala áke sú podmienky v škôlke a o týždeň som dala. Dieťaťu chýbajú detičky,učiteľka,škôlka,režim.to mu nenahradis nech robíš čo chces...kazdy mame strach, ale chytiť to môže aj od teba keď prídeš z obchodu... 😉😊

marcelka1234
29. aug 2020

Dala, ved korona tu bola aj bude, tak ako chripka aj ine horsie infekcne choroby.....a urcite pride aj nieco dalsie, postaraju sa nam o to🙈

kika831
29. aug 2020

@mimona12 uz len kvoli tomu ´cirkusu ´ ktory robia v skolkach, keby mam tu moznost byt doma, tak by som maleho do skolky nedala. Ked som si dnes precitala vsetky tie nariadenia tykajuce sa odchdov a prichodov zo a do skolky tak cista hroza.

sapetka
30. aug 2020

@mimona12 sice druhe este nemam ale ano dala. Uz teraz bol 2t v skolke👏

diewcatqoo
30. aug 2020

Syn chodi normalne do skolky odkedy to znovu otvorili, cize od maja a chodil cele prazdniny. Zijeme v zahranici, mame tu ovela viac pripadov ako na sk a normalne fungujeme.
Vacsi strach mam z rotavirov, ktore su v lete v skolach bezne (klop klop, ze nas to zatial obislo) ako z covidu 🤷‍♀️

ledgerka
30. aug 2020

@diewcatqoo na rotavirus je ockovanie, aspon tu vo svajci. Nas maly ho dostal hned na 2 mesiace. Bola to tekutina do pusy, ziadna injekcia.

diewcatqoo
30. aug 2020

@ledgerka ano, viem o ockovani proti rotavirom. Bohuzial, stretla som sa s tym, ze ockovanie nezaruci vzdy lahsi priebeh.

pupi14
30. aug 2020

dala deti potrebujú byť s inými, Timi sa teší za deťmi a ja tiež, že si vydýchnem 😀

elanor
30. aug 2020

@ledgerka lenze ockovania na rotavirusi je dost obmedzene na par mesiacov dietata, a jeho ucinok trva asi pol roka, mozno rok. Okrem toho rotavirusov je miliony druhov, a ocko je par z nich. Cize to, ze malo tvoje dieta ocko ako babo, ak uz je starsie ma vypovednu hodnotu 0, lebo ocko je uz davno neucinne a moze ho dostat kedykolvek a kdekolvek.

ledgerka
30. aug 2020

Ano, to viem. Ja som ho chcela teraz kym je krpec taky maly. Vacsie deti to lepsie zvladaju.

ajka0207
30. aug 2020

@mimona12 keby som doma, tak by som dieťa nedávala vôbec do škôlky, s koronou to nemá súvis.

ajka0207
30. aug 2020

@kika831 a aké máte nariadenia? My nemame zatiaľ nič.