Škôlka počas korony
dali by ste teraz dieta do skolky ak ste doma s druhyn?
Ja nedávam, som doma s menšou, 10m, tak nechám aj toho 4r. Aspoň mi nebude na chvíľu nosiť choroby, nemyslím koronu ale hocičo iné. Plánujem, že aspoň september- október ho nechám doma a dovtedy sa uvidí aj vývoj korony.
Ano, dala by som. Vdaka epidemiologickym nariadeniam je na Slovensku malo koronou nakazenych ludi, takze pravdepodobnost, ze sa ti tam mala nakazi je nizka.
Dala, ved korona tu bola aj bude, tak ako chripka aj ine horsie infekcne choroby.....a urcite pride aj nieco dalsie, postaraju sa nam o to🙈
Syn chodi normalne do skolky odkedy to znovu otvorili, cize od maja a chodil cele prazdniny. Zijeme v zahranici, mame tu ovela viac pripadov ako na sk a normalne fungujeme.
Vacsi strach mam z rotavirov, ktore su v lete v skolach bezne (klop klop, ze nas to zatial obislo) ako z covidu 🤷♀️
@diewcatqoo na rotavirus je ockovanie, aspon tu vo svajci. Nas maly ho dostal hned na 2 mesiace. Bola to tekutina do pusy, ziadna injekcia.
@ledgerka ano, viem o ockovani proti rotavirom. Bohuzial, stretla som sa s tym, ze ockovanie nezaruci vzdy lahsi priebeh.
dala deti potrebujú byť s inými, Timi sa teší za deťmi a ja tiež, že si vydýchnem 😀
@ledgerka lenze ockovania na rotavirusi je dost obmedzene na par mesiacov dietata, a jeho ucinok trva asi pol roka, mozno rok. Okrem toho rotavirusov je miliony druhov, a ocko je par z nich. Cize to, ze malo tvoje dieta ocko ako babo, ak uz je starsie ma vypovednu hodnotu 0, lebo ocko je uz davno neucinne a moze ho dostat kedykolvek a kdekolvek.
Ano, to viem. Ja som ho chcela teraz kym je krpec taky maly. Vacsie deti to lepsie zvladaju.

Áno... nedal by som asi jedine v prípade ak by som doopatrovaval chuti matku/svokru...