Škôlkari od sempembra 2016
kočky ja budem mat doma školkara od pondelku no mam zvlaštne pocity z toho. Som zvedava velmi ako to bude zvladat hlavne chcem zachovat klud ,lebo dietatko vyciti. Synček je psychicky pripraveny no len realita aka bude to nevieme 🙂A momentalne ma obdobie "mama". ste tu mamičky ktore maju rovnake pocity ? možme si pisat aj ako to bude prebiehat od pondelku.
Ahojte! Ako sa vám darí? Čo detičky??? Môj malý sa do škôlky veľmi teší a je tam rád 🙂 Len ako začal chodiť do škôlky je stále chorý... a celá rodina chytíme nejakého bacila -už mesiac sa nevieme vymotať zo soplou kašlu... Dávam mu aj vitamíny ...
Aj môj najmladší brat býval takto v škôlke stále chorý a ako išiel do ZA odvtedy nič,sem tam má slabšiu nádchu ale inak ok a to má už 15rokov.
Len som už z toho dosť vyčerpaná....
@erikad82 ahoj, s tými chorobami je to u nás presne také isté ☹ deti niečo prinesú a my dospeláci sme k.o. zarovno s nimi ☹ najhorší je potom nástup do škôlky po chorobe, mladší 2-3 dni narieka, že tam nechce byť a to na začiatku nevedel vydržať kedy už bude ráno, aby mohol ísť ... dúfam, že tá chorobnosť už bude nižšia, ale zatiaľ to je bieda, keď chodí dlhšie ako týždeň už sa divím :-/
U nás to isté. 1-2 týždne v škôlke a týždeň doma. Takto dokola. Už 4x ATB od septembra. Tento týždeň som nastúpila prvý krát do zamestnania a minulý fajnovo ochorel.takze tento týždeň ho ešte po babkach hore dolu presuvam. Ale ideme mu dat pozrieť nosnú mandlu a pre istotu mame už aj termín na imuno-alergologiu v apríli. Ale snáď ta chorobnosť časom ustúpi. Náš to ma vždy aj s fajnovymi teplotami. 3-4 dní okolo 39 C
Čisté zúfalstvo....
Ahojte baby,no naša viac nechodí ako chodí..keď to zrátam,tak možno dva mesiace ma odchodené do škôlky od septembra..2-3dni je ok a potom bum sople kašeľ teplota..ja som zrelá do blázinca..od vianoc máme druhé ATB a vlečie sa to s nami všetkými..najprv mladšia potom staršia,potom ja a posledný muž..a kým muž vyzdravie ide to opäť odznova..a do roboty chodíme obaja a plátame ako sa dá,ale som z toho vyčerpaná už..manžel bol s malou už po dva razy na OČRke,ale to sa mu v robote len vyhrážajú že ho prepustia ak to pôjde takto ďalej,ja som v novembri do novej roboty nastúpila tak nemôžem toľko s malou maródovať..už som hotová,v lekárni také pálky nechávam a aj tak sme všetci stále chorí..už nech príde jar,lebo sa zbláznim.
Ahojte mozno mi tu budete vediet poradit kedze vase deticky su uz skolkari mala ma 19 mesiacov viem vravite si este dlha doba nad rozmyslanim o skolke lenze u nas je problem ze su uplne plne skolky chcela by som sa opytat kedy sa beru prihlasky do skolky? Da sa ju zapisat uz teraz aby mi ju v troch rokoch zobrali? Kedy sa deticky zapisuju? Dakujem za vsetky informacie
@jakyra pekný kolotoč ☹ My sme takto prvý krát chorý,no drží sa to ako kliešť -no vlastne skôr blcha lebo skáče to z jedného na druhého...
Ja som ešte doma s najmladšou,neviem si ani predstaviť ako by som to riešila keby už pracujem...
Snaď si tie naše deťúrence už nejakú imunitu vytvoria a nebudú také choré..
Baby u nás je nakoniec veľký problém nosná mandla. Vraj nevie ani poriadne nosom dýchať a treba to okamžite riešiť.

@doli11 no našej ani veľmi nie 🙂 ..ona tie pomazánky fakt nemusí,to jej vraj nejde dolu krkom..napr.nivová,špenátová to fuuj je pre ňu...a ani obedom veľmi neublíži,ale už sa to vraj aspoň trošku zlepšilo a trochu zje.