icon

Školská aktovka - rada

marosusu
26. máj 2020

Mamičky chcem sa opýtať ..vyberám tašku pre budúcu prvacku a veľmi sa mi páčia svetle tašky keďže dcéra je svetlý typ blondína ...ale, bojím sa údržby? Syn druhák má tmavú s potlačou a údržba skoro žiadna ..2 x do roka hodím do práčky...ďakujem za rady 😉

zdrsjsjiwwi
27. máj 2020

@marosusu mohli by ste kúpiť nejakú kde je kombinácia svetlá aj tmavá farba.🙂

marosusu
autor
27. máj 2020

@zdrsjsjiwwi ďakujem ...😉 tieto si vybrala že sa jej páčia ...tak tá tmavšia ešte asi celkom ok...oni celkovo také mix farby tak neviem ako veľmi môže osloviť hmm..

zdrsjsjiwwi
28. máj 2020

@marosusu Za málo.😀Oboje sú pekné.

ninah1486
15. júl 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

nasa ma tiez skvetlu tasku, mame ju z baagl ale udrzba nebola nikdy problem

beahavala
19. júl 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tie co maju nasi nie su moc vhodne do pracky, ja ich sem tam presuchnem handrickou lebo myslim ze by sa v pracke znicili

marosusu
autor
2. aug 2022

@beahavala ja uz som hodila do pracky ..mame tu na prave a v pohode..ide do 3 rocnika a taska ostava 🙂 vyberam uz pre najmladsieho 🙂