Skoro 4-ročnej dcérke vadí hluk
Zdravim maminky. Mojej malej - necelé 4 roky strašne vadí hluk. Nie len vrtanie alebo hlasná hudba ale aj také bežné činnosti ako zvuk vysávača, mixeru, hlasný plač dieťaťa. Zapchava si pritom uši a strašne plače. Rozmýšľam či je to okey že má len citlivé uška alebo to není okey.
Má to niekto podobne? Ďakujem
Take hluky vadia i mne, od mala som preto neznasala vysavanie. Je to lepsie s modernym vysavacom 🙂 Mixer tiez, ten som sa musela naucit zvladat a pouzivat, ale nemam ho rada doteraz kvoli zvuku. Odstavovac v zivote nebudem pouzivat 🫣
Nic s tym, vzdy ju upozorni ze ides vysavat, alebo nieco mixovat. Sluchatka na usi by mohli pomoct, ked sa idu spotrebice zapinat.
@marcellka32 juj toto aj ja. Aj v práci v kancelárii ticho, žiadne rádio, mne to vadí a vyrušuje ma to. Aj do auta keď sadám, tak prvé čo je, vypínam rádio.
V pohode neboj sa aj moj syn bol taký,,teraz ma 5 rokov a už je to lepšie už to tak nerieši ako predtým
Jo aj ja som taká aj moja dcéra je taká ..ja som bola dokonca aj na ušnom s tým lebo obmedzuje má to veľmi v živote a povedali mi že mám veľmi citlivé uši a zvýšenu reakciu na hluk a ja mám z hlukov až migrény niekedy preto si dávam veľký pozor a doma potrebujem fakt kľud žiadna telka počítač hry YouTube ani manžel nemôže mať pustené musí všetko vypnut
Moja 9 r.vnučka je presne tento typ.Nemôže ísť na hokej,futbal,do kina lebo je tam hluk.Ísť na vlak je nočná mora,takisto aj hudba.Krik,hluk v triede,školskej jedálni prežíva veľmi zle.
Syn toto iste, ma 3,5r a od úplného mala nemá rád hlasné zvuky. Vysávač, fén, mixér keď sa v dome vŕta chodí s rukami na ušiach a hľadá kde to najmenej počuť. Vždy ho upozorníme ze sa ide niečo púšťať. Vo februári sme ležali na ORL a tam mu zistili skrátenie všetkých trubíc v uchu a zároveň veľke "prechody" a spojenia napr s nosnimi dutinami. Myslím ze práve preto mu vadia silné zvuky. On aj telku alebo tablet pozerá na minime hlasitosti.
Ahoj ako ste natom teraz s tými zvukmi? Moja dcérka 4 roky to iste ani vonku nechce chodiť vadia jej zvuky ako kosačka,traktor atď a ja neviem co s tým. Treba nejaké vyšetrenie?
Ahoj ako ste natom teraz s tými zvukmi? Moja dcérka 4 roky to iste ani vonku nechce chodiť vadia jej zvuky ako kosačka,traktor atď a ja neviem co s tým. Treba nejaké vyšetrenie?
@deni9 momentálne ma 5 a uz je to ok🙂 nie uplne - napr pri naozaj hlasnom zvuku si usi este zapcha ale inak to je uz bez problemov proste z toho vyrastol
Aj my sa tým trapime ,tak neviem ci to nechať tak alebo to začať riešiť
@deni9 ak je to jediny “problem” nechala by som zatial tak
Ahoj my máme tiež ten problém ale zaujímavé je to že nieje to vždy aj teraz som vysávala a nevadilo mu to pred tým áno ako aj mixér raz mu vadí a raz si ho ani nevšimne. Malý mal teraz 3 roky.

Je to ok, niektore deti to nemaju radi, su take co iba niektore veci a niektore skoro vsetko hlucne