Skúsenosti s materskými škôlkami v Banskej Bystrici
Ahojte mamicky. Blizi sa obdobie zapisov do materskych skolok a my sa nevieme rozhodnut, ktora skolka bude pre nasho Petka najvhodnejsia. Chcem Vas preto velmi pekne poprosit o vase skusenosti so skolkami s ucitelkami, ako sa venuju detickam, ake cinnosti vase deticky v tej ktorej skolke robia. My sme s Foncordy, takze skolok je tu neurekom, ale pocuvame same negativne skusenosti. Vopred vam dakujem za vase prispevky. pa
@evi21 Ahoj ja som bola so synom na prvom zápise a prišlo to v piatok poštou. 🙂 Dana
Zdravim , tak aj moji chlapci boli prijati, ale neviem sa na 100% zbavit pocitu , ze to vsetko bude koser, a poplatky budu aj po case porovnatelne so statnymi skolkami. Zda sa teda, ze prijali asi vsetkych , ked brali aj takych malych krpcov.... 😉
@bbtina Dievčatá čo viem majú sa otvárať 2-3 triedy .Deti budú rozdelené podla veku 🙂
Nemáš za čo , ja som tam bola ešte pred zápisom a môj rozhovor trval asi 2 hod.
@evi21 stale máme plienky, dúfam že v lete sa ich zbavíme, ale na toto som sa pytala a povedali že sú s tým poradia, že to nieje problém. Musia počítať aj s týmto keďže berú detičky od 2 rokov. Ja som tiež rozmýšľala že až od januara ale som sa bála že nás nezoberu 😉 a aj v zime im bude lepšie medzi deťmi, doma by sa uz unudili
@bbtina Neboj plienok sa zbavíte....Môj syn ich nenosí cca od 1,5 roka ale za to sa mu hovoriť nechce
@danabanana jaaaj tak my ani nenakecame toho veľa,nové slovo ich baví 2 dni a potom prestanú hovoriť 😉 No uvidime ako s plienkami lebo chalani si nechcú zadat na nocnik, to je vreskot ked to skúšam, ale vidím že tomu chápu, uz nech je leto
@smatulka, prosím vás s ktorými učiteľkami máte skúsenosť. Môjho drobca zobrali do škôlky na Ceste k nemocnici, ale pravdupovediac som nepočítala s tým, že mi ho nevezmu na 29. augusta, kde som ho chcela primárne umiestniť a Cestu k nem. som dala do prihlášky len ako druhú alternatívu. Teraz som sa dopučula od jednej mamičky že jedna konkrétna učiteľka jej syna zamkýnala do nejakej miestnosti a po 2 krutých mesiacoch to tam zabalili. Normálne som nevedela včera z tejto info zaspať. Napíšte mi prosím, s ktorými učiteľkami máte priamu skúsenosť. Ďakujem.
@zoeastor o takom pripade ako pises som vobec nepocula a nemyslim si, ze je tam taka ucitelka, ktora by toto robila, ja mam osobnu skusenost so vsetkymi ucitelkami v skolke nakolko sa triedy niekedy spajaju, niekedy sa ucitelky vzajomne zastupuju a tiez sa s detmi stretavaju na ihrisku. moj syn sa na ziadnu nikdy nestazoval a ja som so ziadnou nikdy nemala konflikt, ale vela urobi aj triezvy pristup rodicov, ak je rodic, ktory neznesie kritiku na svoje dieta a apriori odmieta, ze by jeho dieta snad mohlo byt niekedy zle, tak potom si so ziadnou ucitelkou nikdy nebude rozumiet, ja si myslim, ze budete spokojni, drzim palce

@danabanana nam este nic neprislo, prislo Vam oznamenie postou ?