Štvorročná dcéra sa začala opakovane pokakávať
Dobrý deň, dcéra bude mať čerstvo 4 roky, druhy rok chodí do škôlky, hygienické návyky ma zvládnuté. Posledné 2 týždne sa ale začala doma niekoľko x to týždňa pokakávať. Nevieme z čoho. Nehádame sa doma. Zdravotný problém sa mi tiež nezdá :(. V škôlke bez problému. Mali ste podobný problém ? Riešiť s pediatrom? Nechápem, z čoho to môže byť, vôbec. Súrodenca nemá.
@anonym_autor malej sa toto stalo keď prestúpila z jasiel do škôlky. Asi po 2 mesiacoch sa mi tam týždeň každý deň pokakala. Nakoniec sme prišli na to že učiteľka ju zvozila a zahanbila. Prešlo to v pohode, ma 5 a odvtedy sa jej to nestalo. Ale môže to byt aj tým že sa pilne hra, drží a ide keď už nestíha a je neskoro. Podľa mňa to prejde ale ak nie treba pátrať po príčine. Nemyslím si že by to robila naschval. Takému veľkému dieťaťu nie je hovno v gatkach určite príjemne.
@anonym_autor malej sa toto stalo keď prestúpila z jasiel do škôlky. Asi po 2 mesiacoch sa mi tam týždeň každý deň pokakala. Nakoniec sme prišli na to že učiteľka ju zvozila a zahanbila. Prešlo to v pohode, ma 5 a odvtedy sa jej to nestalo. Ale môže to byt aj tým že sa pilne hra, drží a ide keď už nestíha a je neskoro. Podľa mňa to prejde ale ak nie treba pátrať po príčine. Nemyslím si že by to robila naschval. Takému veľkému dieťaťu nie je hovno v gatkach určite príjemne.
@anonym_autor ja by som ešte pockala zo dva týždne a potom keď tak viac riešila. Kiežby sme videli do tých detských hlavičiek. Ale podľa mňa len nejaký menší blok, diagnózu by som za tým vôbec nehľadala. Držím palce, nech sa to čím skôr upraví ❤️

@anonym_autor a smeje sa z toho,alebo ako reaguje?